Speltips: Iran chi karesh mikone???

Då är vi framme vid finalen av asiatisk U23-mästerskapet i volleyboll. Som väntat är det hemmanationen Iran som ställs mot Japan. Turneringens absolut bästa och mest överlägsna lag som möts. I och med finalplatsen har lagen även säkrat sina platser i VM-slutspelet som går under augusti.

Båda lagen har gått från klarhet till klarhet under turneringen. Man har bara blivit bättre och bättre för varje match. Iran har lyfts enormt av hemmafansen och många spelare som redan spelat stora och viktiga matcher i inhemska ligan och som sporras extra av inramningen. Oavsett spelplats eller åldersgrupp är Iran favoriter för mig. Man har relativ lätt för Japan(oavsett åldersgrupp och sammanhang). Japanerna i sin tur har gjort det man förväntat sig av de och jag tror de är nöjda med att säkrat VM-platsen. Visserligen kan man spela helt avslappnat men jag tror att som alla andra lag som spelar i Iran kommer man att mer eller mindre chockas av publiktrycket. Den här matchen kan mycket väl sluta blankt till Irans fördel. Bla i matchen mot Kina visade iranierna att man höjer extra när man stöter på kvalificerat motstånd och avfärdade kineserna mycket enkelt. Då ska vi komma ihåg att dessa två länder abonnerat på finalplatserna i olika mästerskap och allt för ofta med Kina som slutsegrare på senare år. Ytterligare bevis på hur starka hemmanationen är!

Angående rubriken på texten: Det är något man brukar sjunga på iranska matcher och det översätt i stil med:
Vad ska Iran(eller valfritt lagnamn) göra med de?

Varpå andra halvan av publiken fortsätter med:

Sorakh sorakhesh mikone (gör mos av de)

Utifrån förutsättningarna för matchen blir det ett MAXspel och ett vanligt spel och följer nedan:


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.