Speltips: Villa numret för stora för Vänersborg igen?

På förhand så var denna matchserie väldigt spännande. Ett superderby, slaget om Vänern och de ryska superstjärnorna mot Villas svenska stjärnor. Nu blev det inte så spännande i första mötet där Villa vann komfortabelt med 7-2.

Det syntes då hur långt efter Vänersborg är i jämförelse med Villa. Med all rätt skall sägas då Villa byggt detta lag över lång tid och det börjar ge frukt nu. Vänersborg är fortfarande i början av sin mer aggressiva satsning som man började med att plocka in ryska superstjärnorna Nikita Ivanov, Pavel Bulatov och Sergej Lomanov Jr. Många trodde att detta att detta skulle ge effekt direkt men så har det inte blivit. Tränarbyten, positionsbyten och nya direktiv angående spelidé har absolut bidragit till den ganska turbulenta säsongen som Vänersborg har haft. Man gjorde några justeringar inför matchen mot Villa senast och det blev, med facit i hand bara pannkaka. Men visst skulle man kanske kunna kräva lite mer av ett så stjärnspäckat lag.

Villa då? Jag hade dom som outsider från start och när jag fick frågan för några veckor sedan om vilka som spelar SM final i mars så blev svaret Villa v Västerås. Man har något stort på gång i år och dessutom så känns det lite som ”sista” chansen då varken Danne Andersson, David Karlsson eller Johan Esplund är några juniorer längre. Hur länge till orkar vinnarskallen och players managern Magnus Muhrén pendla Sandviken - Lidköping? Självklart så kommer inte alla dessa att lägga av redan nästa säsong, men det känns helt klart som att det är denna säsong man pikar.

Det är alltså två lag med helt olika förutsättningar som möts ikväll. Även om Vänersborg förmodligen har rättat till lite av sina missar från senast så kan jag inte se att man reder ut detta ikväll. Villa kommer trycka på framåt och se till att man har med sig 2-0 i matcher och kan avgöra i hemmaborgen på måndag. För att stoppa Villas offensiv känns det nästan som att Vänersborg skulle behöva en extra spelare, så jag känner mig trygg med Villa som vinnare till fina 1.70 hos Coolbet.

Villa/Lidköping att vinna liras med 4/5 units till 1.70 hos Coolbet!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt