Speltips: Challenger Budapest 2

Vi rör oss mot Ungern, där det återigen ska spelas Challenger-tennis i Budapest. Jag tror mig hittat ett bra spel på en Tysk gosse vid namn Matthias Bachinger.

Bachinger - Fabbiano (1) @ 1.84
Turnering: Challenger Budapest

Bookie: Pinnacle Sports
Värdering: 6/10

Då spelstopp börjar närma sig får vi korta ner texten lite.

Kollar man enbart på rankingen här så kan det givetvis se ut som om spelet på Bachinger är totalt huvudlöst, då denne ligger 300 rankingplatser bakom Fabbiano. Ni som känner mig vet dock att jag hela tiden säger att rankingen sannerligen inte är något man ska stirra sig blind på. Indoor är Bachinger minst lika bra som Italienaren och anledningen till att Tysken är så dåligt rankad är för att han å grund av skador varit utom spel ganska frekvent.

Oavsett så är detta ett spel jag gillar av flera olika anledningar, där den främsta är att Fabbiano ofta är en riktig skojare i sådana här event. Italienaren har ett jättefint, stabil spel i sig, men han plockar extremt sällan fram det på den lägre nivån. Han brukar mest se plågad ut när han spelar den här typen av turneringar.

Fabbiano har öppnat året med att spela sex matcher, varav ALLA varit på ATP-nivån. Med hjälp av att han vann sin kval-kvart till Australian Open så vann han också pengar nog för att resa och tävla hela året. Pengar som motsvarar en hel handfull segrar i ett event likt detta. Turnerings-segrar, alltså.

Bachinger har redan spelat in sig på underlaget och har tre raka segrar med sig från kvalet där den sista mot mycket duktige Quinzi sticker ut ur mängden. Bachinger är väldigt tung i sitt spel och ska ha en ganska rejäl edge i den här matchen.

Fabbiano har sannerligen inte spelat in sig. Han har faktiskt inte spelat alls sedan Australian Open och kommer därmed från värmen och utomhus-tennisen. Det är en ganska rejäl omställning det!

Fabbiano älskar att underprestera i event likt detta och Bachinger behöver vinster i matcher likt denna mer än något annat. Motivationen bör vara kraftigt i Tyskens favör och när det dessutom är indoor så håller jag honom som favorit. Bachinger är förvisso lite av en "day-to-day"-typ av spelare, men med tre kvalmatcher i helgen och tre vinster trots ganska bra motstånd så tycks han vara i gott slag.

-

Kan bli påfyllning senare ikväll!

/Adam Perleroth
@baselinebetting
@baselineLIVE






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt