Speltips: Förhoppningar på en målrik söndag

Vi har en suverän fotbollssöndag framför oss, framför allt på grund av att matcherna är relativt utspridda. Det är alltid positivt, så att man kan se så mycket som möjligt.

Målspelen har gått bra den senaste tiden med sju vinster på de nio senaste. Jag tänker att vi ska försöka ta med oss den formen in i dagens matcher.

Vi börjar i England och den tidiga matchen mellan Watford och Manchester United.

I och med att matchen börjar redan 13:00 ska jag fatta mig kort.

Watford vann med 4-2 mot West Ham i den senaste omgången, precis som West Bromwich lyckades göra igår. I de inledande fyra omgångarna har båda lagen gjort mål i Watfords matcher, och endast en har slutat med under 2.5 mål totalt. Det var premiären mot Southampton.

Målsnittet för Watford är 1.75 gjorda mål per match och insläppta är 2.0. Anfallsduon Ighalo och Deeney är intakt från förra säsongen då båda sprutade in mål. I år har man gjort varsitt, och offensiven har förstärkts med Roberto Pereyra, tidigare Juventus. Dessutom har Etienne Capoue överraskat och nätat tre gånger i ligan hittills.

Även Manchester United snittar 1.75 gjorda mål per match. Samtidigt har man hållt nollan i två av matcherna och endast släppt in tre mål totalt. Det innebär ett snitt på 0.75 insläppta per match.

Ni som såg förra helgens derby mot Manchester City såg ett försvarsspel under all kritik. Daley Blind uppträdde riktigt dåligt och slarvigt i främst man mot man-situationer. Givetvis kan Mourinho ha lärt sig läxan och fokuserat på att försöka täppa till inför dagens match.

Jag väljer att spela Över 2.5 & Båda lagen gör mål till oddset 2.37 hos bet365. Och hoppas att Watford gör minst ett. United borde göra sitt med sina offensiva spelare.

Vi rör oss vidare till Allsvenskan och mötet mellan Djurgården och Malmö som sparkar igång 17:30.

Djurgården har tagit viktiga poäng sedan bytet av tränare i sommar. Plus att man då fått förstärkning av några riktigt vassa spelare. Det mest överraskande är kanske att Mark Dempsey fått fart på anfallarna Olunga och Ranegie som såg iskalla ut innan. Malmö leder som bekant serien med nio matcher kvar. Mot just Djurgården har inte resultaten alltid varit de bästa, men man har vunnit de två senaste mötena och på Tele2 Arena har man imponerat.

Inför den här matchen är Franz Brorsson indisponibel och Rasmus Bengtsson tveksam. Dessutom är Carvalho utlånad till Falkenberg. Det innebär att Oscar Lewicki och Kari Arnasson mest troligt får bilda mittbackspar och även om Lewicki har en imponerande spänst blir det svårt att matcha ståtliga Olunga och Ranegie i luftrummet. Markus Rosenberg och Alexander Jeremejeff har varit lyckosamma sedan de bildade anfallspar och vi kan förvänta oss minst ett mål från Malmö ikväll.

Djurgården har gjort sju mål i Mark Dempseys tre hemmamatcher så här långt, vilket blir ett snitt på 2,33 per match. Samtidigt har man släppt in fyra, vilket innebär ett snitt på 1,33 per match.

Jag tycker att oddsen på Djurgården är intressanta, men väljer att inte röra marknaden för 1x2 just på grund av Malmös framgång på sistone mot Djurgården och i Allsvenskan generellt.

Istället spelar jag samma spel här. Över 2.5 & Båda lagen gör mål ger just nu två gånger pengarna hos bet365.

Sista spelet för dagen hittar vi i Italien och matchen mellan Cagliari och Atalanta.

Cagliari har bjudit på extremt underhållande matcher så här långt och den här vill man gärna inte missa. Endast en poäng har spelats ihop hittills och det var i hemmamatchen mot Roma. Atalanta vann sin senaste match mot Torino och tog viktiga poäng.

Även här blickar jag mot marknaden för mål och det finns goda skäl till det. Cagliari har gjort mål i varje match, och två mål i enda hemmamatchen hittills för säsongen. Samtidigt har man släppt in mål i varje match, sju totalt, trots nyförvärvet av mittbacken Bruno Alves. Atalanta har samma statistik. Mål åt båda hållen i varje match och 6-7 i gjorda vs insläppta.

Målvakten Storari i Cagliari är avstängd vilket innebär ytterligare en tveksamhet kring defensiven i hemmalaget och ännu större sannolikhet för mål av Atalanta.

Även här väljer jag Över 2.5 & Båda lagen gör mål till det helt felaktiga oddset 2.20.
Här finns kanske helgens bästa värde. Spelet har alltså gått in i båda lagens tre inledande omgångar. Nu möter de dessutom varandra.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.