Speltips: Defensiv skräll i hetluften

Tjena,

Tråkig att för första gången behöva skriva att det gick dåligt. 8 dagar med grönt fick räcka tyckte spelgudarna. På förhand satt jag med 2 fina högoddsare som jag hoppades mycket på. Idag läste jag dock spelen fel och det händer tyvärr ibland. Annars så inledde ju Kojic dagen strålande då han avfärdade Chtchetinine med 3-1 i set. Nu i efterhand skulle jag nog ha velat klicka ännu fler units på den matchen. Vi lär inte bjudas på 1.65 i nästa möte mellan dem. Det skriver vi in i blocket och lär oss av. Efter den fina starten så började tyvärr misären. Konecny som sett fin ut hela dagen och också slog Chtchetinine på Lag-EM förlorade med klara 3-0. Konecny hade en setboll i andra set där han bara skulle smasha in bollen. Han missade det läget och efter det så blev det för tufft. Hade han vunnit den bollen är jag övertygad om att matchbilden hade blivit annorlunda. Bra spel trots allt. I den sista matchen för dagen mötte Huzjak den svårläste Majoros. Matchen blev precis som jag hade tänkt i första set som Huzjak tog enkelt. Då satt man och njöt. Sedan hände något. Majoros började spela smartare med mycket oskruv vilket ställde Huzjak helt. Han fick inget effekt av sitt nabb och Majoros kunde styra och ställa. Tyvärr var nog Huzjak lite nöjd eftersom han hade vunnit 3 raka matcher innan dess. Detta lär inte hända igen under hans karriär.

Om vi blickar mot morgondagen så ser utbudet svårt ut. Har dock hittat 2 spel i samma match som jag bara måste testa.

Challenger Ochsenhausen
Josip Huzjak - Tomas Konecny
Spel: Josip Huzjak +2.5 @ 1.83
Bookie: bet365
Stake: 5/10U

Challenger Ochsenhausen
Josip Huzjak - Tomas Konecny
Spel: Josip Huzjak @ 7.50
Bookie: Bet365
Stake: 1/10U

Dessa spelare möttes för bara ett par veckor sedan. Då hade Konecny stora,stora problem med Huzjaks äckliga defensiva spel. Det gick så långt att Huzjak hade matchboll och var alltså bara en boll från att vinna hela matchen. Trots det läget så förlorade Huzjak till sist med 3-2. Jag tror säkert att Konecny har lärt sig en del från den matchen, det ska jag inte förneka. Däremot lärde han sig inget av Huzjaks spel under fem set i senaste matchen. Jag tror verkligen att Huzjak ska klara av att ta minst ett set mot Konecny. Skulle han få med sig det första så tror jag också att det finns okej möjligheter för honom att vinna hela matchen. Om jag ska skriva något som talar emot spelet så är det väl att det är Huzjaks första match för dagen. Har ibland upplevt att han kan vara lite seg i starten på morgonen. Konecny kommer också att ha spelat en match innan mötet med Huzjak. Men även om han skulle förlora första setet så ser jag goda möjligheter för honom att knipa något av de nästföljande.

EDIT:

Challenger Ochsenhausen
Jakub Kleprik - Bence Majoros
Spel: Jakub Kleprik @ 2.20
Bookie: Pinnacle
Stake: 4/10U

Kleprik såg mycket bättre ut igår än vad han har gjort de senaste månaderna. Träffen fanns, fotarbetet såg bättre ut och framförallt så fanns det lite glädje igen. Han fick 2-3 i kvot igår men då ska man också tänka på att han mötte de tre bästa spelarna. Idag har han ett mer överkomligt spelschema. Majoros gick 4-1 igår. Jag har bara suttit och väntat på att få upp Klepriks odds då jag vet att spelarna skulle reagera på hans siffror från gårdagen. Han spelade okej igår men han mötte också tre av de sämre spelarna som han bara skulle vinna över. På pappret ser jag detta som en 50/50 match och erbjuds vi då 2.20 så är det bara att tacka och ta emot. Vi kan förvänta oss en jämn match med fina bolldueller.

Challenger Ochsenhausen Jakub Kleprik - Josip Huzjak Spel: Josip Huzjak @ 2.40 Bookie: Betsafe Stake: 3/10U

Kleprik imponerande inte alls under sin första match idag. Den fina träffen såg som bortblåst ut. Huzjak däremot vann mot Konecny på sitt äckliga men helt underbara sätt med 3-1, en dunderskräll. Dessa grabbar har mött varandra flertalet gånger under året. Ska vi ta oss en titt på mötena i år så vann Huzjak det ena med 3-0 och Kleprik det andra med 3-2. Båda dessa matcher spelades i januari. Efter det har det hänt mycket. Huzjak krigar på med sitt spel och kan nog varken hamna i en svacka eller topp. Kleprik däremot har haft ett par jobbiga månader. När man har problem med träffen på bollen och sitt rörelseschema så är det inte allt för kul att möta en deff där du hela tiden får tillbaka bollen. Oddset ska absolut inte vara så högt om man ser till tidigare möten och dagsform. Ge oss ännu mer lycka nu gode Huzjak!

Följ mig på twitter under @ tabletennisbet där det kan dyka upp fler spel under morgondagen.

Ha en fortsatt trevlig kväll,

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.