Speltips: NHL: Spel på två underdogs borta i natt

Precis som föregående natt har jag i kommande NHL-omgång plockat ut två matcher, och även här tänker jag spela underdogtippade bortalag.

Washington Capitals - Nashville Predators

Serieledande Washington är en av ligans absolut tyngsta motståndare på bortais, med säsongens i mina ögon bästa målvakt mellan stolparna i Braden Holtby. Han har ett fantastiskt vinstsnitt, och vi kan anta att han står i natt. Washington har dock haft det tungt att avgöra matcher i ordinarie tid de senaste fagarna. På de senaste fem har man förvisso tre vunna, men ingen av dessa kom i ordinarie tid. Washington har inte vunnit med mer än uddamålet på över en månad, då för övrigt mot just Nashville borta. Nu är man också helt klara för slutspel, och både divisions- och konferensseger är nästan säkrat. Med dessa förutsättningar ställs Caps mot ett Nashville som i princip säkrat ett wildcard, och nu jagar en ordinarie playoffplats, tre poäng bakom Chicago Blackhawks. Laget har, om än med ett rätt bekvämt spelschema, vunnit 9 av de tolv senaste, bland annat mot Dallas och Chicago. Lagets svenska poängmaskin Filip Forsberg har nollat de fyra senaste matcherna, men var fantastisk i februari med 12 mål på 13 matcher. Guts, Betway och och Betsson är de som ger Nashville lägst chans här, med 3.45 i ordinarie, vilket är mer än spelbart.

Anaheim Ducks - Boston Bruins

Både Anaheim och Boston ligger tvåa i sina respektive divisioner, bägge med chans att ta en divisionsseger och jagande lag bara poängen bakom. Anaheim har hemmaplan och brukar bjuda på mer tillknäppta matcher än Bruins. Efter en fantastisk strea för ett par veckor sedan har det nu svajjat rejält. En vinst på de fyra senaste, men då en kross av New Jersey hemma. Boston är ligans kanske bästa lag på bortais, men har också varierade resultat. De fem senaste bortamötena har dock gett fyra segrar, bland annat mot de tre tuffa lagen Tampa, Floriada och Dallas. Jag kan köpa att Anaheim är favoriter, men får man odds på över 3 spelar jag absolut Bruins i ordinarie tid. Betsson ger 3.10.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt