Star icon
8.80

Expekt

Insättningsbonus på 500%
Expekt

Redan när man kommer in på Expekts förstasida möts man av Glenn Strömbergs glada nuna, och ett fint erbjudande i Sportsbooken. Det känns fullkomligt logiskt, det här är den maltesiska licensen och adressen till trots ett bolag som känns extremt svenskt.

Det är en smula förvånande att Expekt faktiskt bildades så sent som 1999 med tanke på dess position i de svenska spelarnasa medvetande. När det kommer till onlinespel är Expekt emellertid veteraner i branschen, och erbjuder en fullsortimentsportfölj av högsta klass. Här finns utöver nämnd sportsbetting även kasinospel i olika former samt poker. Oavsett vilken avdelning på sajten du tilltalas av kännetecknas den av ett brett utbud, seriös framtoning och fina erbjudanden.


Exklusiva bonusar från Expekt
Första insättningen
Insättningsbonus på 500%
Expekt

Insättningsbonus på 500%

Star icon
8.80
Expekt

Oddsbonus

Expekt frontar med en riktigt matig kampanjsida, där det kanske mest iögonfallande erbjudandet för nya sportsbettingkunder är de riskfria spelen som återbetalar upp till 1000 kronor. Upplägget är väldigt enkelt: du öppnar ett konto på sajten (förslagsvis via oss här på 1x2, för att få del av andra fina, regelbundna erbjudanden), och gör en första insättning. Därefter lägger du ett första spel. Minst ett av valen i din första kupong måste innehålla tre eller fler utfall, alltså går ett klassiskt spel på etta, kryss eller tvåa utmärkt, medan över / under eller vinnaren i en tennismatch inte kvalificerar för detta. Förlorar du första bettet får du tillbaka hela insatsen utan krav på omsättning. Svårare än så är det inte.

Första gången du lägger ett bet med din mobil får du också ett riskfritt spel. Satsningen ska vara på minst €5, oddset ska vara minst 1.50 på varje individuellt spel i kupongen. Återbetalning i händelse av förlust sker i form av en bonus på upp till 100 kronor, som ska omsättas minst 6 gånger till individuellt odds på minst 2.00.

Det finns också en kampanj Expekt kallar multi+, där dufår en booster på spel med fem eller fler val. Boostern ökar med antalet val. Vid fem val har du en vinstboost på 5%, och från sexton val är den på hela 100%. Detta gäller inte livespel, utan ska sättas innan spelstart, och rör fotbollsligor med matcher som har ett individuellt odds på minst 1.20.

Odds

Expekt har som förväntat en riktigt fin bredd på sitt oddsutbud, men med ett jättefokus på fotboll. När vi besökte sidan fanns 18 000 spel att tillgå, varav drygt 16 000 rörde fotboll. Detta kan jämföras med tvåan ishockey vars utbud bestod av omkring 1000 olika möjliga spel. För den som inte vill spela på varken fotboll eller hocket finns de stora amerikanska och brittiska publiksporterna, kampsport, futsal, innebandy och icke sport-relaterade saker som det amerikanska presidentvalet. Allt erbjudet med riktigt attraktiva odds, och även om du är en professionell spelare vågar vi säga att du kommer att hitta en hel del riktigt fina spel här.

Spelen är klassiskt uppställda där de mest populära oddssppelen kommer först i menyn, och sedan alla sporter i bokstavsordning. Väljer du en sport kommer aktuella matcher upp, sorterade kronologiskt. Alla matcher, även i de amerikanska proffsligorna presenteras på europeiskt maner med hemmalag först. Därefter följer oddsen, och det finns också markeringar för antal ytterligare spel som finns att tillgå per match utöver matchresultat, samt om matchen kommer att ingå i liveoddsutbudet. Sorteringsfiltret får ett stort plus, och är klart mer extensivt än vad många andra sajter brukar erbjuda. Här kan då sortera fram spel på handikapp, periodresultat, korrekt resultat, högsta respektive lägsta odds och mycket annat.

Liveodds

Expekt arbetar precis som merparten av de större aktörerna på nätet även med livebetting. Upplägget ser något annorlunda ut än för de vanliga oddsen, med boxar för varje match som pågår. Informationen är dock väldigt tydlig, och det är lätt att hitta det man söker. Grundinformationen är densamma som för vanliga sportsbooken, med matchresultatodds, länk till övriga spel (inklusive antal) samt en tydlig klocka på gången tid. Ändringar i oddsen visas med diskreta men tydliga pilar i grönt respektive rött, vilket gör det mycket lätt att följa.

Att lägga ett bet är extremt enkelt; klicka på det odds du vill spela, och matchen flyttas till ”valda spel” till höger. Knappa in insats och du får i botten se total insats för alla spel, samt möjlig vinst. Tryck på ”lägg spel” när du är redo att köra. Simple as that!

Cashier

Ett plus på expekt är möjligheten att välja vad ens konto ska redovisas i för valuta. Det kan vara skönt att se sin rulle i kronor och ören för att snabbt kunna överlägga storleken på sina spel. När du skapat ditt konto och matat in de viktigaste uppgifterna flyttas du direkt till cashieren, som är väldigt schematiskt uppställd. Insättningsmetoderna är indelade på kreditkort, banköverföring, e-plånbok, och andra sätt (i praktiken paysafecard för svenskar). Därmed erbjuder Expekt de klassiska metoderna i form av Visa, Mastercard, Skrill och Neteller.

Minsta belopp för insättning är generellt 100 kronor, och med ett tak på 300 000 kronor på Visakort lär inte heller den sidan vålla några frågetecken för de allra flesta potentiella kunder hos Expekt. En jättestor fördel hos sajten är att samtliga insättningsmetoder är avgiftsfria, och samtliga utom banköverföring är direkta. Vad gäller den sistnämnda flaggar Expekt också för att banken kan komma att ta ut en avgift, något som de så klart inte styr över.

Support

Expekts sida är helt svenskspråkig (om du så vill, annars finns givetvis engelska som alternativ). Under fliken hjälpcenter finns en fin uppställning av resurslänkar i form av Hjälp, FAW, Ordboken, Om Expekt, Varför välja Expekt? Samt Kontakta oss. Många av de grundläggande funderingar man kan tänkas ha finns besvarade här, och är det ändå så att man känner att man behöver kontakta kundtjänst går detta fint att göra via ett flertal kanaler. Kontaktformulär och mail finns enkelt tillhands, liksom en livechat öppen mellan 11 och 20 på dagarna. Det går även att välja att bli uppringd för den som önskar det istället.

Mobil

Det går utmärkt att nå Expekts sportsbook via en handhållen enhet i form av en Androidmobil, iPhone, iPad eller något annat. Du hämtar programvaran till Apple i App Store, till Android direkt från Expekts sajt och vill du inte köra någon applikation eller har en mobil som inte körs på iOS eller Android finns sidan i mobilanpassad format. Mycket smidigt!

Första insättningen
Bonus
Insättningsbonus på 500%
Kod
Ingen kod
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord