Star icon
9.20

Betfair

100% upp till 1000 kr
Betfair

Gibraltarlicensierade Betfair är en av världens ledande aktörer när det kommer till oddsspel och annan sportsbetting. Vid ett besök på deras hemsida är det inte svårt att förstå varför; erbjudandena och utbudet är riktigt, riktigt bra, men deras stora flaggskepp är exchange betting eller oddsbörs som den svenska benämningen är.

Kort sagt handlar en oddsbörs, eller betting exchange, om att du spelar mot andra spelare och inte mot Betfair själva. Välj ett spel, sätt ett odds på utfallet och kolla om någon är beredd att spela mot dig på detta spel. Eller gör tvärtom och kolla vilka spel som andra kunder på Betfair erbjuder, och spela på dem. Detta är Betfair världsledande på när det kommer till nätspel, och i och med att man även erbjuder vanlig betting via en online sportsbook är Betfair en av de aktörer som verkligen borde ligga top of mind när man väljer aktör för sina sportspel. Utöver detta finns även möjlighet till att spela på casinospel, bingo och poker.


Exklusiva bonusar från Betfair
Första insättningen
100% upp till 1000 kr
Betfair

100% upp till 1000 kr

Star icon
9.20
Betfair

Oddsbonus

Alla nya spelare som tecknar sig på Betfair och använder sig av bonuskoden FWB000 får ett fint erbjudande om ett gratisspel på €20. Om du satsar minst €20 på ditt första spel på oddsbörsen får du €20 till att spela för om du skulle förlora i ditt första spel. Dina tokens / biljetter för gratisspel finns redovisade vid ditt konto. I samband med att du får ett frispel får du också ett mail skickat till dig där det finns redovisat vad som gäller för din specifika promotion / bonus.

Odds

Utbudet på såväl den klassiska sportsbooken som på oddsbörsen är som vi tidigare nämnt väldigt imponerande. Alla de klassiska bettingsporterna finns här, både traditionella och nyare spelarfavoriter som MMA. Utöver idrott finns också kategorierna finansiella spel och politik, liksom schack. Utbudet för oddsbörs och sportsbook är snarlikt, med några mindre avvikelser, men i allmänhet kan du utgå från att du kan spela på det mesta och samma sak både mot Betfair som bookmaker och mot andra spelare. Med jämna mellanrum kastar man in aktuella händelser som går att spela på, vilket kan handla om allt från ett presidentval till det nya utseendet på en nations flagga. Betfairs kommission för spel på oddsbörsen tas för övrigt alltid från den vinnande spelaren, och det finns en tydligt presenterad modell för hur denna avgift räknas fram.

Du kan också hela tiden välja om du vill ha decimalodds eller fraktionella odds. Decimalodds är den vanligaste oddstypen för oss svenskar; spelar du hundra kronor på en match till oddset 2.35 får du 235 kronor tillbaka om ditt spel går in, och tjänar alltså 135 kronor. Samma spel skrivs 27/20 med fraktionella odds. 27 är vad du tjänar om du satsar 20 och spelet går in. På 20 spelade får du 27+20 tillbaka. Om du gör ett val över vilken oddstyp som ska visas när du är inloggad blir det valet default varje gång du loggar in tills du byter typ.

Liveodds

Upplägget för liveodds är precis som för vanliga odds. Du letar upp den match du vill spela på, och klickar dig fram. Spelet läggs upp i din spelkupong, och därifrån får du sedan välja summa för spelet. Via grafik i vänsterkanten kan man på ett snyggt sätt följa matchens utveckling i korta drag: ”foul”, ”attack”, ”dangerous attack”, ”free kick”, ”in possession” och liknande. Resultat och tid finns tydligt redovisat.

Cashier

I Betfairs cashier jobbar man med de stora transaktionsmetoderna. Kort, Skrill, Neteller, PayPal, wire transfer och banköverföring. Kortinsättningar går att göra från 50 kronor, vilket är något av det lägsta vi sett i branschen. Mycket positivt för småspelarna och något vi gärna premierar. Dock måste man räkna med en avgift på 1.5% när man sätter in med kort, men beloppet är spelbart direkt. För Skrill och Neteller är minimibeloppet något högre, 100 kronor respektive 150 kronor, men helt utan avgift, och även här går det på direkten. Banköverföring kan också göras från 50 kronor utan avgift, men då ska man vara medveten om att banken i sig kan ta ut en avgift. Banköverföring tar 2 till 5 dagar att genomföra. Ett stort plus i kanten för Betfairs mycket tydliga information gällande insättningsgränser, processtid och avgifter.

Support

Du kan förvisso få ditt saldo omvandlat till svenska kronor, men i övrigt är Betfair en allt igenom brittisk historia. Hemsidan är engelskspråkig, och det gäller även kundtjänsten. Med det sagt håller både information och support mycket hög klass, och inkluderar ett bra hjälpcenter/FAQ, samt kontaktvägarna livechat, telefon, email, konventionell postgång och twitter. Livechatten är öppen dygnet runt, och telefontjänsten på fem timmar förmiddagar europeisk tid.

En tjänst som inte är helt vanlig i branschen men som Betfair tillhandahåller är betting via telefon. Alla dagar i veckan, dygnet runt kan du lägga bets om de ligger på minst €50 / £50. Tjänsten nås via brittiskt, irländskt eller australiensiskt telefonnummer.

Mobil

Betfairs speltjänster går utmärkt att nå via din handhållna enhet, oavsett om du kör iOS eller Android. Även cashiertjänsten finns att tillgå från din mobil, liksom möjligheten att se live-videos direkt i mobil eller surfplatta. Betfair har till och med en dedikerad app för dig som använder dig av Blackberry som smartphone, och på det så säger företaget själva att man ”finns till nästan alla internetanslutna mobiler”. I praktiken handlar det om att man har en responsiv sida som helt anpassar sig till den mindre, klickbara skärmen, något som funkar alldeles ypperligt. Betfairs mobiltjänst är riktigt snyggt utformad.

Första insättningen
Bonus
100% upp till 1000 kr
Kod
ingen kod
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord