Star icon
8.90

Coolbet

100% upp till 1000 kr
Coolbet

Coolbet är en relativt ny aktör som på kort tid vunnit många spelare. Deras nytänkande fräscha design i kombination med att ofta ha utstickande höga odds tilltalar många. Coolbet är i nuläget inte en verklig världsaktör på marknaden, men med generösa erbjudanden, brett utbud och många valmöjligheter inom både sportsbetting, livebetting och casino så spås Coolbet en ljus framtid!

Coolbet är ett Estniskt-ägt bolag som presenterar en stilren och lättnavigerad site som är välkomnande för alla typer av människor. Medan flera andra stora aktörer på marknaden fortfarande lider brist på exempelvis enkla sökfunktioner och tydliga riktlinjer för att hitta det man man letar efter, så är Coolbet exemplariska i sin struktur och enkelhet för användaren. Coolbet sätter dessutom sina egna odds på de stora ligorna! Något annat som verkligen får Coolbet att sticka ut rejält gent emot andra aktörer är hur transparent bolaget är. De visar upp omsättning och spelfördelning på de olika marknaderna! Dessutom finns hela ledningen representerade på sajten och man ges till och med möjligheten att maila direkt till VD:n Jan Svendsen, om så önskas.


Exklusiva bonusar från Coolbet
Första insättningen
100% upp till 1000 kr
Coolbet

100% upp till 1000 kr

Star icon
8.90
Coolbet

Oddsbonus

Till nya kunder erbjuder Coolbet ett generöst startpaket som i praktiken innebär att man dubblar första insättningen, upp till 1000 kr. Sätter du in 500 kr, får du alltså 1000 kr att spela för. Sätter du in 1000 kr, så får du 2000 kr att spela för, och så vidare.

Den minsta egna insättningen som krävs för att kunna ta del av erbjudandet är 100 kr. Bonusen måste därefter omsättas sex (6) gånger innan ett uttag kan genomföras. Endast spel på odds till 1.50 eller högre räknas mot bonusens omsättningskrav. Något som sticker ut som mycket bra med Coolbets oddsbonus är att insättningen inte har något omsättningskrav, likt många andra aktörers oddsbonusar inkluderar.

Singlar, kombinations- och systemspel accepteras, inklusive spel på livespel. För att undvika eventuella tveksamheter, så räknas inte singelspel på odds lägre än 1,50 mot omsättningskravet. Däremot räknas matcher i kombinations- och systemspel med lägre odds än 1,50 mot omsättningskravet så länge det totala oddset för spelet är minst 1,50. Spel som placerats och senare blir satt till 1,00 i odds, räknas inte mot omsättningskravet.

Värt att notera är att bonusen måste omsättas inom 30 dagar och att man ej är berättigad till en bonus om man gör sin insättning via en så kallad e-plånbok, så som te x. Skrill eller Neteller

Odds

Coolbets oddssektion har mottagit många glada tillrop sedan sidan lanserades. Utbudet vacklar mellan absolut världsklass på många sporter, till att det på andra sporter kan vara något mer undermåligt. På de stora sporterna har man dock i de flesta fall riktigt bra täckning, och dessutom i många fall väldigt höga odds. Efter en genomgående koll, så toppar Coolbet ofta oddslistorna på flera matcher per dag i ligor som NHL, NBA & Premier League.

Vidare så är Coolbet väldigt nytänkande och kreativa när det kommer till specialspel. Under de stora mästerskapen ligger Coolbet ofta i framkant med spelarspecialer och andra udda marknader som sticker ut ordentligt gent emot många konkurrenter.

Med tanke på hur nya Coolbet trots allt är i jämförelse med många andra bolag, så kan man inte göra annat än att ge deras odds, i allmänhet, ett stort plus! Man ligger som sagt ofta högst av alla aktörer.

Liveodds

På Coolbets liveodds-sida kan du hitta action dygnet runt. Det må förvisso vara här man har lite att jobba ikapp på vissa konkurrenter, då livesidan mer eller mindre aldrig har tennis, som annars är en väldigt populär livebettingmarknad. Bryr man sig inte om tennis, så kan man dock gladeligen dygnet runt hitta live-action från såväl ishockey, basket och fotboll med flera. Dessutom långt ned i de olika seriesystemen och från världens alla möjliga hörn, om man föredrar de mindre evenemangens charm!

Något annat som är väldigt förmånligt på Coolbets LIVE-sida är att man som spelare blir matad med mängder med livestatistik under matchernas gång, snyggt presenterade med en fräsch grafik ovanför de olika spelmarknaderna. Vilket lag har störst bollinnehav? Hur många skott har respektive lag haft och hur många av dessa skott har träffat mål? Det och mycket mer kan man ta del av mitt i stundens hetta, när man livebettar hos Coolbet.

Cashier

Coolbet är helt avgiftsfria på både insättningar och uttag, till alla användbara metoder. Metoderna är dessutom många och du kommer snabbt hitta något som passar dig.

VISA och Mastercard funkar utmärkt, och internetplånböcker likt Skrill & Neteller likaså. Vidare så stöds Coolbet också av Trustly och Euteller. Smaken är som baken, som man brukar säga. VISA/Mastercard är för många det smidigaste alternativet, men å andra sidan kan det ta upp till fem dagar för en utbetalning att nå kontot med den metoden, medan du med e-plånböcker som Skrill & Neteller får se pengarna landa på kontot redan inom ett dygn.

Mobil

Coolbet har ännu ingen renodlad telefon-app för spel via mobiltelefoner och surfplattor. Å andra sidan, varför ska man ha det när man har en mobilsida som uppfyller alla ens begär och mer därtill? Coolbets mobila hemsida svarar blixtsnabbt och att bläddra mellan sidorna går på nolltid. Coolbets mobila hemsida fungerar precis lika bra som den du kommer åt via en dator. Många aktörer väljer att enbart fokusera på innehållet i deras sportsbetting-appar, men Coolbet har hittat en gyllene medelväg, med snygg grafik och lättillgängligt innehåll!

Första insättningen
Bonus
100% upp till 1000 kr
Kod
ingen kod
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord