Star icon
8.00

Betser

10 euro omsättningsfritt!
Betser

Betser är en helt ny aktör på den internationella sportsbettingmarknaden, och efter några timmar i dess sällskap så gillar vi vår nya bekantskap.

Mycket hos Betser är klassisk igenkänningsfaktor från andra konkurrenter, samtidigt som man faktiskt har lyckats sätta sin egen prägel på allt. Det här är inte en blåkopia av allt annat som finns ute på marknaden, utan hos Betser görs mycket med glimten i ögat. Detta gäller allt från tilltalet till själva innehållet i erbjudanden och kampanjer, det sistnämnda är något man verkar anstränga sig för att ha både bättre, unikare och mer än sina motståndare. Det mest unika på sajten är emellertid Betser League, något vi kommer att återkomma till. Utöver sportsbetting erbjuder Betser också kasino i ett även det snyggt förpackat format, när man tröttnat på sifforna och istället vill se slotshjulen spinna framför ögonen. Eller en blackjack-hand vändas upp för den delen.


Exklusiva bonusar från Betser
Första insättningen
10 euro omsättningsfritt!
Betser

10 euro omsättningsfritt!

Star icon
8.00
Betser

Oddsbonus

Betser lanserar en ny bonus, som skiljer sig väldigt mycket mot de flesta andra spelbolagsbonusar som går att finna! Istället för en klassisk matchbonus, så erhåller du istället 10 euro omsättningsfritt direkt när ditt första placerade spel efter registrering avgjorts. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 20 euro.

Alltså:

1. Du registrear dig på Betser.

2. Du lägger ett spel för minst 20 euro på valfri marknad.

3. Oavsett om spelet vinner eller förlorar, så krediteras 10 euro extra. Dessa 10 euro är helt omsättningsfria och redo att plockas ut direkt om så önskas!

Betser League

”Välkommen till världens första sportsbettingäventyr”. Så marknadsförs Betser League. Detta är jämförbart med ett fotbollsligesystem, fast där poängen ges för vinnande bets istället för gjorda mål. För varje bet du sätter med odds på 1.25 eller högre får du poäng, och i slutet av varje tvåveckorssäsong kan du flyttas upp till divisionen över. Högst upp i toppen finns det priser att hämta för de bästa spelarna.

Detta gör att det också på din betting slip finns en rad om hur många ligapoäng du får om bettet sitter. Detta är extra roligt då det möjliggör att jämföra dina betting skills mot polare oavsett hur mycket deg ni sätter bakom era tips.

Odds

Utbudet på Betser är riktigt inbjudande. Sajten går ut från start med en oddsportfölj som innehåller det mesta du kan önska dig. Samtliga stora sporter finns här, inklusive en del något mer nischade (esport) liksom mycket mer nischade (surfing!). Under rubriken ”Specials” hittar man lite underhållning och politiska val, och man kan till och med köra klassisk betting på trav i Sverige. Detta under den brittiska termen ”Trotting”. Oddsnivåerna är rätt så ordinära hos Betser, men i gengäld konkurrerar man med ett riktigt brett marknadsutbud.

Liveodds

Liveodds då? Jodå, klart att man med ett så pass heltäckande oddsutbud också tänkt på att tillfredställa livespelarna. På de aktuella matcherna finns en uppsjö av olika spel att lägga sina insatser på. Gränsnittet här är snyggt till och med i jämförelse med den i övrigt riktigt sobra Betser-sajten. Alla som någon gång livebettat lär känna igen sig. Man har inte freestyleat så mycket att de klassiska bettingelementen försvunnit; gröna pilar för att se ökande odds och röda för motsatsen finns så klart kvar. I toppen finns resultattavla med klocka och annan matchinformation man kan tänkas behöva. Utöver det sker själva bettingen precis som den gör i det vanliga oddstippandet.

Cashier

Att inte krångla till det är en devis Betser verkar arbeta efter och det gäller även cashieren. Man jobbar med de klassiska transaktionsmetoderna kort och eplånböcker, samt Trustly. För den som vill dega in på Betser erbjuds därmed Visa, MasterCard, Skrill, Neteller och just Trustly.

Support och information

Gänget bakom Betser har byggt en sajt som både är inbjudande för rekreationsspelaren samtidigt som den innehåller tillräckligt mycket både på bredden och djupet för att kunna erbjuda något till de tyngre spelarna. Det är lätt att manövrera sig fram på sidan, och det finns flera ”ledstänger” för den som behöver hjälp att ta sig framåt på sajten: En bra och snabb sökruta, En schysst engelskspråkig FAQ samt en kundsupport som är ständigt tillgänglig. En bra livesupport premieras alltid av oss på 1x2, och Betser klockar in på höga betyg här! För den som inte har lika bråttom fungerar ett vanligt mail alldeles utmärkt.

Spela på Betser i mobil

Betser slår sig för bröstet och säger att deras mobilupplevelse är ”second to none”, något av det bästa som finns att tillgå på marknaden. Om de är bäst låter vi vara osagt, men det råder inga tvivel om att man utvecklat en mobillösning som är riktigt konkurrenskraftigt och som gör att man inte känner sig begränsad av att sportsbetta på handhållen enhet.

Första insättningen
Bonus
10 euro omsättningsfritt!
Kod
Ingen kod
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord