OddsAutomaten

Oberoende recension och bonus

8.60

OddsAutomaten

OddsAutomaten är en relativt färsk sajt som till skillnad från många av konkurrenterna går emot strömmen och väljer bort en helportföljslösning. Istället har man valt att satsa på två produkter och finslipa dem till något riktigt bra; här finns nämligen bara casino och odds / sportsbetting.
Redan från början är det tydligt att OddsAutomaten har valt att satsa på ledord som enkelhet och tydlighet. Man har - med rätta - en hög svansföring när det kommer till information och kundtjänst, och frontar till exempel med att alla medarbetare är svensktalande. Detta är en sajt för dig som letar efter kvalitet snarare än kvantitet i ditt spelande.

Oddsbonus

Oddsautomaten ger nya svenska kunder en fin bonus på 1200 kronor på den första insättningen, utan att krångla till det. Du registrerar dig som kund på sajten och gör en första insättning. Därefter får du 100% upp till 1200 kronor i bonus direkt in på ditt spelkonto. Minsta bonusberättigande belopp är 100 kronor, och du måste omsätta både bonus och insättning minst fyra gånger på spel med odds på minst 2.00 innan du får ta ut pengar. Ett spel per match och marknadgäller, och du har 30 dagar på dig att cleara bonusen. Man bör också komma ihåg att Skrill, Neteller och PaySafeCard inte är berättigande insättningsmetoder för att få bonusen, samt att baseball och amerikansk fotboll inte gäller.

Odds

Även i utbudet av sporter man kan spela på har OddsAutomaten valt att gå efter devisen Keep It Simple. Jämfört med det utbud på 30-40 olika idrotter / kategorier som ofta finns hittar du i skrivande stund nio stycken. Givetvis finns fotboll här, liksom de fyra stora inom amerikansk lagidrott. Sedan finns golf, hästkapplöpning, MMA och politik. Detta ger ett minimalistiskt men sympatiskt intryck. Under varje sport har man också valt att hålla ner utbudet i form av antalet ligor och event, och fokuserar på det mer folkliga. Sedan finns det med det sagt absolut undantag från detta; har kan man spela såväl norska andraligan som brasilianska serie B. Med andra ord är OddsAutomaten inte det man väljer för bredden, utan för att man är bra på det som erbjuds. Oddsnivåerna är över lag riktigt bra, i synnerhet för de som vågar sig på spel som inte bara följer standardmallen 1x2. Själva bettingen är det inte mycket att orda om, allt är upplagt på klassiskt maner a la klicka-så-flyttas-spelet-till-betslipen. Därefter väljer du insats och bekräftar. Alla som någon gång sportsbettat på nätet kommer att känna igen sig.

 

Exklusiva bonusar från OddsAutomaten

  • Första insättningen 100% upp till 1200 SEK Ingen kod
Att hämta en bonus:
  1. Rensa kakor
  2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
  3. Skapa ett spelkonto

Liveodds

Sajtens liveoddsupplägg följer tämligen exakt profilen för det övriga utbudet i det att man har ett fåtal matcher man fokuserar på, men där information och tydlighet lyfts fram på ett föredömligt sätt. Match och statistik presenteras enkelt och överskådligt, och sen erbjuds man ett fåtal olika spel, med en tydlig blinkning till att det här framför allt handlar om underhållning. OddsAutomaten är ett ypperligt verktyg för att krydda matchen du tittar på med något extra, som till exempel att spela på vilken nästa typ av fasta situation ska bli.

Support

Jodå, i och med att man erbjuder livechat på svenska som kontaktväg är man redan hemma när det kommer till kundbemötande i våra ögon. På så sätt är det mycket enkelt att få guiden och svar på alla frågor man som kund eller potentiell kund kan tänkas ha.  Svensk support är tillgänglig 17 timmar om dygnet via chat eller mail, och övriga tider kan du få hjälp på engelska.  Ett plus för att sajten även på ett rakt och tydligt sätt tar upp spelansvar och tryggt spelande, med information om var man vänder sig om man behöver hjälp. 

Cashier

OddsAutomaten erbjuder en mängd olika insättningsmetoder, bland andra kredit- och debitkort, eplånböcker, mobilbetalning, paysafecard och banköverföring. Du kan sätta in från€10 och uppåt, och sajten har en uttalad policy att man ska få ut sina pengar så fort som möjligt. Hela den finansiella hanteringen på sajten känns pålitlig, och precis som övriga sektioner har man arbetat hårt med tydligheten här.

OddsAutomaten i mobilen

Sajtens hemsida är föga förvånande responsiv på ett ypperligt sätt, och anpassar sig fint till en mobil enhet i form av telefon eller surfplatta. På appstore finns inget program att hämta för mobilen, men med en så bra hemsida är det helt ovidkommande. Du klarar dig utmärkt med att köra OddsAutomaten i webläsare på din handhållna enhet.