Star icon
9.00

SBOBet

15% upp till €150
SBOBet

SBOBet är för oss svenskar rätt så anonym aktör, specialiserad på asiatisk handicapping. Det innebär emellertid inte på något sätt att man som svensk punter ska ignorera denna sajt; både utbud och oddsnivåer är finfint, även om man ibland måste kolla en gång till för att orientera sig på en sajt som inte alltid är disponerad som sina europeiska branschkonkurrenter.

Nu låter det kanske som att SBOBet är något helt annorlunda, och så är det inte alls. Är du bevandrad i onlinebetting kommer du ändå att känna igen det mesta; från sporternas sortering i vänster till bettingslippen ute till höger. Skillnaden är möjligen att det finns mer av allt. Fler sporter, fler oddsvarianter, mer information. Det är, så fort man börjat hitta, inte på något sätt en nackdel. SBOBet har en del trevliga detaljer som gör sajten till ett fint komplement i din verktygslåda som sportsbettare. En speciell sak med SBOBet är att man har en dedikerad sektion för finansiell betting, och inte bara som en kategori under sporter. Här är det en flik precis som ”Sports” eller ”Casino” med namnet ”Financials”.


Exklusiva bonusar från SBOBet
Första insättningen
15% upp till €150
SBOBet

15% upp till €150

Star icon
9.00
SBOBet

Oddsbonus

Det finns en riktigt skaplig insättningsbonus att tillgå för den som vill börja spela på SBOBet. Sajten erbjuder sina förstagångsinsättare en välkomstbonus på 15% upp till €150. Om du öppnar konto via våra länkar och använder promotionkoden DEPBON14 kommer summan in på ditt konto inom tre dagar efter att du omsatt insättningsbeloppet tio gånger. Du har sextio dagar på dig att nå upp till omsättningskravet för att få bonusen. Kvalificerade spela är odds på minst 1.50.

Odds

Asiatiska handikapp är en av SBOBets stora specialiteter. För den som inte är så bevandrad i detta handlar det om att oddssättarna ger ett av lagen ett handikapp, till exempel -0.5 mål, och sedan sätts ett odds utifrån det. Utöver det erbjuds även ett stort utbud av den vanliga bettingen, som moneyline, över / under och liknande. Man ska emellertid inte vara allt för säker på att hitta ett standardspel på vad som helst. Ibland, som till exempel i en NHL-omgång, kan det vara enbart moneyline och asiatiskt handikapp som erbjuds. De odds som erbjuds är dock riktigt sympatiska, och det är inte svårt att hitta konkurrenskraftiga spel jämfört med många av konkurrenterna. När man väl hittat något man vill spela på fungerar det precis som vanligt. Markera önskat spel och det flyttas till betslippen där du fyller i belopp och får möjlig vinstsumma. Inget nytt under solen där alltså. Utbudet är mästerligt, med både djup och bredd. I stort sett alla sporter som kan tänkas vara aktuella, från europeisk fotboll till Lacrosse, finns representerade. Det finns finansiell betting, underhållning och esport. Här kan du spela på Oscarskalan om det är den tiden på året, Årets personlighet på BBC, och mycket annat.

Liveodds

Liveoddssektionen liknar den vanliga bettingdelen i det mesta. Informationen är tydligt uppställd, och precis som annat indelad i speltyp (asiatiskt handikapp, 1x2 och liknande). Matchresultat, tider och odds är lätta att få överblick över och ändringar i oddsen visas med tydliga färger i oddsrutornas hörn. Klickar man sig in på specifik match får man upp en digitaliserad matchöverblick, den viktigaste statistiken samt alla spel som erbjuds live just då.

Cashier

Det finns en mängd olika valutor att välja på, inkluderat de tre stora bettingvalutorna euro, dollar och pund, liksom svenska kronor. När du ska sätta in pengar kan du välja på Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, EntroPay och banköverföring. Minsta insättningen är på 150 kronor, och på insättningar över 5500 SEK behöver du göra en extra kortverifiering om du använder Visa eller MasterCard. För den som vill ha extra kontroll över sitt spelande går det också att sätta begränsningar på sina insättningar på dygns-, vecko- och / eller månadsbasis.

Support

SBOBets kundtjänst erbjuder erbjuder engelskspråkiga kontaktvägar både via telefon och livechat, och de som hanterar supportärendena håller hög nivå både vad gäller snabbhet och servicemind. Hemsidan finns på ett tiotal olika språk, där merparten är asiatiska. Engelska, tyska och spanska är de mest relevanta för merparten av den svenska marknaden. Någon svensk hemsida finns än så länge inte. En stor fördel när du öppnar ditt konto på SBOBet är att du för göra en massa val för dina preferenser. Här kan du ställa in föredragen standardstorlek på dina bets, vad du ska ha för startsida, vilken form oddsen ska vara i (decimal, Hong Kong och dyl), defaultprodukt och liknande. Detta är en fantastisk funktion och något vi frågar oss varför inte fler aktörer använder sig av.

Mobil

SBOBets mobila anpassning är inte marknadens bästa, då den saknar responsivitet till skärmstorlekar, men om du aktivt loggar in på mobilsajten via mobile.sbobet.com har man en separat version som håller fullt godkänd nivå. Därmed kan du spela på SBOBet även via Android- och iOS-enheter.

Första insättningen
Bonus
15% upp till €150
Kod
DEPBON14
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord