Star icon
8.70

bwin

100% upp till 250 SEK
bwin

Bwin är en av de verkliga giganterna inom moneygaming I allmänhet och sportsbetting i synnerhet. Ursprungligen under namnet betandwin.com har detta bolag sedan 1999 erbjudit spel på sport, och syns bland annat i sponsringen av storlag som Real Madrid och Bayern München.

Bwin fick också mycket uppmärksamhet när man köpte svenska Ongame 2006. I erbjudandet finns utöver sportsbetting bland annat även poker och casino på nätet. Bwin möter sina kunder med en fantastiskt tilltalande hemsida som verkligen ligger i branschens framkant både vad gäller estetik och teknik. Färgsättningen går i en klassisk bwin-kombination av svart och gult, med mycket vitt i typsnitten. Trots att man här verkligen bombat in information känns det aldrig plottrigt och övermäktigt, utan hanteringen av data är snyggt styrd. Det är verkligen en njutning att navigera sig fram i det digra utbudet på bwins sportsektion.


Exklusiva bonusar från bwin
Första insättningen
100% upp till 250 SEK
bwin

100% upp till 250 SEK

Star icon
8.70
bwin

Oddsbonus

När du öppnar konto på bwin via länk från 1x2.se erbjuds du en välkomstbonus på 100% upp till 250 kronor. Bonuskoden ” WELCOMEBONUS” ligger förinlagd i cashieren om du gjort rätt, det enda du behöver göra är att klicka på våra länkar, registrera konto och sätta in pengar. Minst hundra kronor krävs i första insättning för att bonusen ska vara giltig, och insättningen ska göras med någon av följande metoder: Instant Banking, Visa, Maestro, MasterCard, Diners, banktransfer, wire, paypal eller Kalixa. Hela bonusbeloppet blir tillgängligt direkt, men kan inte tas ut förrän du uppnått omsättningskraven. Du ska satsa bonusbelopp plus insatt belopp tre gånger på sportsbetting. Tiden du har på dig, ett år, är väldigt generös i jämförelse med andra bolags bonusar.

Odds

Nivåerna på Bwins odds är finfina och står sig bra i den internationella konkurrensen på sportsbettingscenen, men det är i första hand ändå utbudet som verkligen imponerar på sajtens oddssektion. När fyrtio olika sporter låg tillgängliga när vi gick in och tittade. Alla snyggt staplade på klassiskt maner i vänsterspalt, med både text- och symbolvisning. Här finns allt från de stora i form av fotboll, basket, ishockey och tennis till nischaktiviteter som netball, bowls och beachvolleyboll. Vill man inte satsa på konventionell sport erbjuds till exempel esport på flera av de största speltitlarna, politik och underhållning. Presidentval, eurovision, talang. Bwin har det.

Vi utgår från att de flesta ändå letat upp bwin för att ha en riktigt bra aktör för betting på de stora sporterna. Även här imponerar sajten rejält. Det är lätt att hitta sig fram till kommande matcher, och filtreringen finns i flera vinklar och dimensioner. Du kan spela resultat, moneyline, periodresultat, handikapp, dubbelchans, vilka som gör mål, tidpunkter och mycket, mycket annat. När väl betet ska läggas fungerar det på precis samma sätt som för de allra flesta andra sajter: du klickar på det spel du vill göra, och det läggs då till en spelkupong uppe till höger. En fin feature hos Bwin är att kupongen är indelad i flikar för enkel, kombi och system vilket gör det lätt att ha koll på vad man faktiskt lagt till. När spelet väl finns på kupongen väljer man insats. Även här finns bra funktionalitet då man både kan skriva in summan som fritext och välja i en dropdownmeny. Man ser odds och möjlig vinst, och kan sedan trycka sig vidare till en sammanställning av alla val innan man bekräftar sitt spel.

Liveodds

Precis som sig bör stoltserar bwin givetvis också med en bra liveoddssektion. Grunden är densamma som på den vanliga oddssektionen, med spelutbudet i vänsterkant, krönt med snygga ikoner för sporterna. Man kan arrangera visningsvyn på en del olika sätt för att få en version som är bra och individuellt anpassad. Själva bettingen går sedan till på i stort sett exakt samma sätt som för vanliga odds, med tillägget att det finns några checkboxar där du kan gå med på att acceptera högre odds samt ändringar i oddsen. Detta för att slippa råka ut för att du måste göra om allt om oddsen justerats under tiden du gjort dina val.

I vyn över livespel hittar du givetvis också aktuell ställning, hur lång tid det gått och mycket annan info du kan komma att behöva för att göra korrekta avväganden i din betting.

Cashier

Cashieren på 1x2 följer övriga element på bwins sajt och bjuder på en synnerligen aptitlig introduktion. En mängd olika insättningsalternativ i form av Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, EntroPay, Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, PaySafeCard, WebMoney, promokod och banktransfer finns att tillgå. Det är möjligt att bredden är ännu större beroende av geografisk hemvist för kunden, men detta var det som mötte oss och vi tycker att det är mer än tillräckligt. Under logotypen för varje alternativ finns en informationsknapp som när den trycks tar fram beloppsspann, eventuell avgift samt information om metoden även fungerar för uttag. Bredvid informationsknappen finns också ett litet ”b” på en del av metoderna. Denna visar att just den metoden är bonusberättigande. När du tryckt på föredragen metod fyller du i dina personliga uppgifter, samt belopp. Du får välja valuta för insättningen, och ser direkt nivån på både totalt belopp samt avgifter i vald valuta SAMT din föredragna valuta du valde när du reggade konto på bwin. Beloppet väljs antingen som något av de föreslagna alternativen som klickas på, eller genom att skriva i ett fritextbelopp. Minsta belopp man kan sätta in är $10. Vi på 1x2 tycker att bwins cashier är något av det bästa vi någonsin sett i form av smidighet och informationshantering. Det här är inget annat än total världsklass.

Support

Bwin-supporten bjuder inte på något överraskande, men håller ändå en klart godkänd nivå. Här finns en FAQ som innehåller det den ska göra, och möjlighet att få svensk support via mail. Det finns också ett supportnummer, men då är det engelska som häller. Denna har öppen 10-22 på vardagar och 12-20 på helger. Vill man skicka tryckt / printad / handskriven text går det att kommunicera via mail och snigelpost också.

Vidare är det väldigt lätt att via checkrutor välja hur och om du vill få kommunikation från bwin. Både vad gäller officiella massmail-utskick som nyhetsbrev och specialerbjudanden, men också individuella erbjudanden. Dessa kan du få via post, telefonsamtal och / eller sms. Du kan också välja att avstå helt från att få erbjudanden. Bwins hjälpfunktioner är inget som man vinner några priser för, men det finns å andra sidan heller inget att irritera sig på. Man har gått en väg som möter de krav och förväntningar som kan tänkas finnas.

Mobil

Om suget skulle infinna sig för att oddsbetta på bwin via din handhållna enhet, som Android, iPhone eller iPad, går detta alldeles utmärkt. Sajten är sensitiv och skalar till storleken på din skärm. Begränsningen i att man bara kan visa lite information i taget blir här något av en styrka då bwin prioriterad de som är viktigast i form av aktuella bonusar, följt av kategoriindelning. Det är lätt att navigera sig fram i mobilläget. Vill man inte surfa på bwins sajt via sin webbläsare kan man hämta bwin sports appen istället.

Första insättningen
Bonus
100% upp till 250 SEK
Kod
WELCOMEBONUS
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord