Star icon
8.50

Guts

100% upp till 500 kr
Guts

Guts är en aktör som är duktig på att paketera sin portfölj på ett snyggt sätt. Företagets sportsbettingsida är en av marknadens absolut mest attraktiva, och man har en fantastisk design utan att för den skull göra avkall på funktionalitet och innehåll.

Guts har valt att inte krångla till det med icke idrottsrelaterad betting eller nymodigheter som esport än så länge. Det här är sportsbetting i ordets traditionella bemärkelse, men med likväl digert utbud och kompletterat med en mycket snygg liveoddstjänst. Till detta kan också läggas att Guts erbjuder odds på en nivå som verkligen lär locka till sig de som kan utvärdera spel även på professionell basis. Allt detta sammantaget gör Guts till en riktigt armstark uppstickare på sportsbettingscenen.


Exklusiva bonusar från Guts
Första insättningen
100% upp till 500 kr
Guts

100% upp till 500 kr

Star icon
8.50
Guts

Oddsbonus

Nya kunder på Guts får en bra välkomstbonus på 100% upp till 500 kronor om man använder bonuskoden ODDS100. Denna bonus gäller även om du är existerande kund på Guts men ännu inte spelat på sportsbooken. Det spelar alltså ingen roll om du till exempel skulle varit flerårig kund på Guts Casino. Bonuspengarna kan användas till spel direkt. Det är viktigt att tänka på att även ditt insatta belopp räknas som bonuspengar till du uppfyllt omsättningskraven som ligger på 5 gånger på 1.50 eller högre. Via ditt konto på sidan ser du hela tiden hur du ligger till i din clearing av bonus. Du har trettio dagar på dig att cleara en bonus. Utöver välkomstbonusen kör Guts regelbundet andra spännande kampanjer, med olika teman. Här kan du vinna fina priser som hockeyresor till USA för att se NHL och mycket annat.

Odds

Guts oddsutbud är helt utgjort av sport. Här finns snabblänkar till Premier League, La Liga, Bundesliga, NHL och svenska hockeyligan. Sedan följer listan på det drygt dussintal sporter du kan satsa pengar på, där fotboll och hockey givetvis är i särklass störst. På Guts sida finns ”acceptera oddsförändringar automatiskt” som switchknapp, något som är väldigt behändigt. När du gör ett spel är det bara att klicka på det och det förflyttas till din spelkupong. Lägger du flera spel ser du direkt vilket odds multispelet summerar till, men du kan också spela dina val som singlar. Vill du ha olika belopp på singlar måste du dock köra dem på olika spelkuponger. När du valt summa placerar du ditt spel och oddset blir låst. Allt är mycket smidigt. tur.

Liveodds

Liveoddset på Guts Sportsbook fungerar mer eller mindre på exakt samma sätt som den traditionella sportsbettingen. I vänsterspalt ser du vilka matcher som rullar, hur lång tid som gått samt aktuella resultat. Markerar du matchen får du sedan alla spelbara odds. Väljer du ett spel hamnar det precis som vanligt på spelkupongen med ett varierande odds som beror av matchens utveckling och / eller tidpunkt i matchen. När du placerat ditt spel låses oddset. Livestatistiken tillhandahålls till Guts av företaget Betradar, och via länken livestatistik kan du alltid följa vad som händer i stort sett i realtid.is.

Support

Det är lätt att tycka om Guts hjälpsektion och kundsupport. Informativt och lättfunnet är ledorden, och mycket av det du söker hittar du redan i FAQn som finns översatt till svenska. Behöver man ha kontakt med supporten finns ett flertal alternativ, inkluderat livechat, önskan om att bli uppringd på telefon samt email.

Cashier

Guts Sports finansiella system är precis som den övriga sajten väldigt sympatiskt upplagd med tydlig grafik i centrum. Metoderna som erbjuds är MasterCard, Visa, Trustly, Skrill, Neteller och PaySafeCard. Minimibeloppet för insättning är 100 kronor, och för kort ligger det en avgift på 2.50% för alla insättningar. Andra metoder är avgiftsfria. Väljer du rätt uttagsform kan du få ut pengar både direkt och avgiftsfritt. Dessutom är företaget Maltaregistrerat och därmed behöver du som svensk spelare inte skatta på eventuella vinster.

Mobil

Guts har sett till att göra sig mobilt tillgänglig för dig som har en Android- eller iOS-enhet. Via denna går det utmärkt att spela både på vanliga sportsbooken, men även lägga bets för dig som vill lira på en pågående match. Utöver detta finns också en cashier integrerad i mobilversionen. Guts må på dator vara en av branschens läckraste alternativ rent visuellt men när det kommer till mobil har man helt valt att fokusera på innehåll. Inte så att det på något sätt ser fult ut, men det är inte heller något grafiskt underverk.

Första insättningen
Bonus
100% upp till 500 kr
Kod
ODDS100
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord