Speltips: Barrere - Hoang - Överspelet känns givet?

Barrere 27/9

Halloj!

Det börjar se relativt ljust ut igen efter ett par fina dagar med analyser som varit spot on. Skönt, efter ett par mindre roliga veckor. Till eftermiddagen återvänder jag till Orleans i Frankrike, där två fransmän drabbar samman i en match som på pappret borde kunna hålla på i 2-3 timmar.

Barrere

Det här är en kille som för sisådär 3 år sedan, verkligen såg ut att vara "the real deal" och som en spelare som på allvar kunde bli ett hot mot top 50. Sedan gick precis allting åt skogen och Barrere föll ner hela vägen till ITF touren igen, där han glömts bort under 2 års tid. Men. likt en zombie, så har Barrere i år rest sig från de döda! Han inledde året med 10 raka segrar och 2 titlar på ITF touren, strax följt av en titel på Challenger touren. Därefter har han pinnat på i rask takt och återfinns nu igen inom top 150 i världen. Starkt jobbat, och Barrer bör vara mån om att avsluta året i samma fina form, för att nästa år kunna starta 2019 i Australian Open istället för i en avdankad gympahall i Frankrike, likt han startade 2018.

Barrere som spelare är precis som sin motståndare idag, Hoang, väldigt irrationell. Det blandas makalösa slag med totala hjärnsläpp. Humöret går upp och ner som en bergochdalban ständigt under matcherna. Klassiskt Franskt helt enkelt.

Hoang

Om Barrere blandar och ger, så är Hoang ännu värre. Den här killen kan gå från att spela ett set som en top 50-spelare, till att nästa set spela som någon utanför top 1000. Hoang har inte haft ett riktigt lika fint år som Barrere, men ändock godkänt. Fransmannen har radat upp semifinaler på challenger touren och kämpat till sig en plats inom de 200 bästa i världen. Den stora akilleshälen för Hoang är dock dennes jämnhet. Kan han hitta sin högstanivå under längre delar av en match, så hade han vunnit så ofantligt mycket mera än han gör idag.

Tittar man på Hoangs senaste 10 matcher, så har hela 9 stycken gått till 3 set. Detta beror inte över huvud taget på Hoangs motståndare, utan helt och hållet på Hoang själv. I seten han spelar dåligt, så förlorar han, och sedan när höjningen sker så vinner Hoang nästan uteslutande setet. Om vi tittar på linan 22.5, så har Hoang gått över den linan i sina 12 senaste matcher på challenger touren. Det säger en del om vad det är för typ av matcher den här killen dras in i.

Slutsasts och speltips

Vi har här två oerhört irrationellt spelande Fransmän som är mer än glada i att spela 3 sets-matcher. Faktum är att de för bara 2 veckor sedan möttes i en annan del av Frankrike, i en match som Barrere till slut vann med 2-6 7-6 7-5. När det nu vankas halt inomhusgolv i Frankrike, där bägge har som vana att prestera relativt bra, så ser jag inte någon annan utgång än en riktigt jämn fight. Hoang har som sagt lyckats med bedriften att gå över 22.5 games i sina 12 senaste matcher, och har spelat 9 tre-setare på senaste 10 matcherna. Det är helt extraordinära siffror men också en rejäl indikation på vilken velpelle Hoang är.

Både Hoang och Barrere inledde sina respektive turneringar här med en 3-setare och jag kan ärligt inte talat se mycket som talar för att det blir en kross åt något håll. Det enda är om en av spelarna går ut och tankar bort hela matchen, då blir det givetvis omöjligt. Återigen dock, det finns inget som talar för det. Fransmän på hemmaplan brukar sällan göra bort sig fullkomligt och jag ser fram emot en svängig match strax efter lunch, som går över linan.

Speltipset blir alltså:

  • Barrere - Hoang Over 22.5 games @ 1.94
  • Turnering: Challenger Orleans
  • Bookie: Pinnacle Sports





Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt