Speltips: Speltips US Open

Denis Istomin 27/8

Då var man äntligen tillbaka efter sommarens resor och uppdrag. Lagom till Us Open dessutom, vilket är perfekt.

Vi startar med ett spel i afton, där hemmaspelande Johnson går upp emot Denis Istomin från Uzbekistan.

Johnson - Istomin Over 3.5 set @ 1.73 & Istomin @ 4.12 Unibet

Här har vi ett möte där Johnson skrivits upp som enorm favorit, och oddset på seger är 1.20. Jag förstår tankegången och varför han är favorit, men kan definitivt se den här matchen bli betydligt jämnare än vad oddsfördelarna tycks tro.

Johnson spelade final i Winston Salem för 2 dagar sedan, och generellt brukar det gå riktigt dåligt i Grand Slam-turneringar för de som väljer att spela, och dessutom gå långt, i en turnering veckan innan. Väl i finalen i Lördags, så såg Johnson dessutom lite halvsliten ut och Ryssen Medvedev slog honom enkelt i två raka set.

Istomin har istället fokuserat på det asiatiska mästerskapen, som han också vann efter fyra enkla segrar och en tuff final mot supertalangen Wu. Istomins form den senaste tiden har varit riktigt fin, och han har i skrivande stund 11 segrar på senaste 12 matcherna, där enda förlusten var mot Klizan i finalen av ATP Kitzhbuel.

Johnson är en stabil spelare och vi får räkna med att han är laddad nu när det vankas hemmaplan och US Open. Us Open har dock i princip aldrig gått väl för Johnson, som 3 år i rad åkt ut redan i runda två, och dessförinnan hade han 3 raka år där han åkte ut i första matchen.

Istomin är ingen superspelare, men i större sammanhang brukar man få en stabilt spelande Denis, som sällan gör bort sig fullkomligt. Istomin kommer utvilad och i kanonform till turneringen, medan Johnsom som sagt spelade tennis på annan ort för under 2 dygn sedan.

Jag har oerhört svårt att motivera varför Johnson skulle vinna den här matchen i raka set, och kan inte på något vis acceptera ynka 1.20 på Amerikanen som tidigare aldrig lyckats ta sig någon vart i USO. Därför väljer jag att spela den formtoppade Uzbeken till fina 4.07 och skjuter även in pengar på ö3.5 set @ 1.73, där Unibet ligger mycket högre än övriga.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt