Speltips: Överspelseufori i Wimbledon!

Jag lyckades läsa matchen igår, den mellan Kyrgios och Istomin, till perfektion. Kyrgios vann i tre raka tiebreaks och alla spel satt, vilket gör att vi nu står på 10 vinster av 10 möjliga under Wimbledon.

Igår tog Sverige sig till kvartsfinal i VM, vilket medförde att jag somnade aningen förfriskad och har vaknat upp rejält sliten. Tar vi oss igenom den här dagen med lika goda resultat som tidigare, så blir jag ostoppbar under Wimbledon.

Vi kommer sätta fokuset på exakt samma vis som igår, med överspel. Bolagen underskattar gräsets betydelse, och hur svårt det är att breaka generellt, kontra andra underlag. Just ö/u-linorna på första set gillar jag skarpt.

Karlovic - Struff
Wimbledon
bet365

Här har vi två män med bomb-servar och uruselt retur-spel. Om ingen får fullständigt fnatt, så kan den här matchen sluta med tiebreaks rakt igenom. För att någon ska kunna breaka, så krävs det enorma misstag av servaren, så är det bara.

Bägge vet dessutom att första set här blir otroligt viktigt att vinna, eftersom att hamna efter från start mer eller mindre är dödsdömt när chansen att breaka är så liten. Serve-grinden bör bli bortom alla gränser när Karlovic och Struff ska spela tennis på gräs. Som jag ser det, så är det ett par nyckelgames. Håller bägge sina första servegames, som alltid är lite knepiga innan du hittat timingen, så är jag sedan bara rädd för gamet vid 5-4. när någon ska serva för att stanna i setet. Då tenderar ofta spelare att bli lite mer tighta, och göra mer misstag.

Oavsett, så talar precis allt för att den här matchen blir snortight och att tiebreaksen kommer dugga tätt. Fullkomligt sinnessjukt nog, så ligger oddset för tiebreak i matchen: JA @ 1.073. Det är nog det lägsta som någon sin funnits på den marknaden. Då förstår ni hur fint värde det är på dett överspel i första set.
Bet365 ligger dessutom ruskigt snett här, med 1.66 på Ö10.5 games 1st set. Flera andra bolag har långt under 1.50 på samma spel.

Spelet blir alltså Ö10.5 games 1st set @ 1.66.

-

Övriga spel:

- Stakhovsky - Querrey O10.5 games 1st set @ 2.30 (Unibet)

- Isner - Belemans O10.5 games 1st set @ 1.83 (Bet365)

- Pella - Cilic O9.5 games 1st set @ 2.00 (Bet365)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt