Speltips: Två spretiga grabbar i Tjeckien!

Det fortsätter att gå riktigt, riktigt bra med både inläggen och tipsen över twitter. Idag blir det betydligt färre spel än under Måndagen och Tisdagen, men ändock ett par stycken. Vi startar dagen med att kika närmare på en match mellan två kluriga grabbar i Projestov Challenger.

Pavlasek - Munar (1) @ 1.79
Challenger Projestov

Pavlasek är en Tjeckisk kille som för 2-3 år sedan kändes som ett namn vi skulle få se mycket mer av. Det blev inte riktigt så. Han har absolut inte varit dålig de senaste åren, men ändock långt ifrån vad jag trodde. Han har fastnat på challengern och även om han vinner matcher och turneringar där på daglig basis, så har det riktiga klivet till ATP touren inte riktigt skett.

De senaste veckorna har Pavlasek dock spelat riktigt bra. Han vann en challenger i Italien för 3 veckor sedan, och följde upp detta med att enkelt kvala sig in till Franska Öppna via tre segrar i raka set, följt av 3-1 i maindraw mot Basic innan han föll mot Schwartzman i andrarundan. Inte fy skam!
Munar är en spanjor som har en väldigt liknande kurva som Pavlasek. För ett par år sedan trodde man att killen skulle bli en stabil ATP-spelare inom kort, men challengern tycks vara dennes hem för ytterligare ett tag framöver. I år har Munar gått mediokert, förutom vid två tillfällen, nämligen vid bägge Grand Slam-turneringarna där han lyckades kvala in till bägge, och den största skalpen var segern mot Ferrer för ett par veckor seda.

Hur som haver så har Munar inte rosat marknaden på challengern och det känns allmänt som att motivationen dippat ganska rejält emellanåt. Han vann förvisso igår, men då efter bara ett set när dennes motståndare och totalt genomusla Millot avbröt på grund av skada, för typ 100:e gången i karriären. Samtidigt så vann Pavlasek med 7-6 7-6 mot Pablo Cuevas, som i ren grundkapacitet var turneringens bästa spelare. Urstarkt av Pavlasek!

Pavlasek spelar här på hemmaplan och bör således vara högmotiverad. Det såg han onekligen ut att vara mot Cuevas i varjefall. Munar är duktig, men inte alls lika stabil som Pavlasek. Spelar Munar sin absolut bästa tennis kommer det här bli riktigt tight, men om han har sina sedvanliga dippar, så tror jag Pavlasek som befinner sig i kanonslag för tillfället, springer iväg med vinsten.

Jag tar iallafall hemmaspelaren Pavlasek till 1.79 på Pinnacle!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt