Adam Perleroths blogg

Speltips: En favorit från förr!

NYA KUNDER | FÅ UPP TILL 1.000KR I SPELKREDITER
| Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas

Morsning!

Efter gröna månader i Januari och Februari, så har vi nu en liten uppförsbacke att jobba ikapp när det återstår en dryg vecka av Mars. En hel del stolpe-ut har blandats med dåliga spel. Jag är dock optimistisk, och tror att vi vänder kurvan redan idag! 


Gojowczyk - Kukushkin (1) @ 1.89
Turnering: ATP Miami Kval

Bookie: Pinnacle Sports
Värdering: 7/10

Ni som följt mig genom åren vet att jag älskade att spela på Gojowczyk för ett par år sedan. Han var den stora kassakon på touren och bolagen undervärderade honom match efter match. Speciellt när han fick utrymme i större evenemang, likt detta här i Miami!
Som spelare är Tysken väldigt, väldigt all-round och han har en grundsäkerhet i spelet som få besitter, speciellt om vi kollar ner på challenger-nivån där han ofta finns till. Jag älskar Gojowczyks backhand och med den har han satt grillor i huvudet på många namnkunniga spelare. Han har inlett året strålande med titel i Challenger Happy Valle, final i Challenger Quimper och för bara två veckor sedan norpade han åt sig en R2 i ATP Indian Wells. Det kan låta halvtaskigt, men för Peter är det en mycket bra placering och speciellt när han fick kvala in till huvudevenemanget.

Gojowczyk brukar alltid höja sig en nivå när han får spela stora turneringar, likt han gjorde i Indian Wells senast. Att han nu gör det återigen, här i Miami, ser jag som fullt rimligt.

Kukushkin som står för motståndet idag är en gammal räv som funnits med på touren sedan jag började studera tennis, för sådär 8 år sedan. Han inledde året katastrofalt, men har de senaste veckorna börjat se aningen bättre ut. Dock var han i final så sent som IGÅR mot Bedene, i Challenger Irving. Därifrån har han nu under natten tagit sig till Miami för att direkt spela på ett helt annat underlag, i en helt annan turnering med totalt skillda väderförhållanden.

Kukushkin förlorade dessutom finalen mot Bedene sent igårkväll och lär således kanske vara lite extra lamslagen. Han spelar allt mer sällan finaler, ens på Challenger touren, och den där typen av chanser lär nog ta på honom mentalt ganska rejält.

Gojowczyk kommer helt utvilad till den här matchen, han är lika bra som Kukushkin i grundspelet och ska ha tränat in sig i Miami, medan Kukushkin fortfarande tävlat i Irving.

Såhär före matchen så talar alla förutsättningar för Gojowczyk. Kukushkin har en brutalt hög högstanivå, vilket är det enda som skrämmer mig här. Jag har dock svårt att se den gamle nå den nivån, när han spelade så mycket tennis förra veckan, på ett helt annat underlag och i en helt annan stad.

Kovalik - Bemelmans (1) @ 2.00
Turnering: ATP Miami Kval
Bookie: bet365

Värdering: 7/10

Exakt samma sak som ovan, gäller här. Bemelmans var sent under Söndagskvällen indragen i en final, på challengertouren. Dessutom spelades den finalen i Kanada, alltså ett annat land. Direkt efter finalen satte han sig på ett plan till USA, för att nu direkt till kvällen spela tennis igen. Då ska vi dessutom veta att Bemelmans under hela förra veckan spelade tennis indoor, där han är som bäst, men nu alltså ska spela outdoor i gassande hetta på Miamis banor. Den omställningen skojar man inte bort.

Kovalik inledde året fullkomligt strålande och nådde direkt kvartsfinal i ATP-Chennai, via bland annat en dunderseger mot Marin Cilic i R16. Kovalik är väldigt aggressiv och har många fina vapen att ta till. Dessutom är jag övertygad om att Kovalik kan hantera värmen i Miami betydligt bättre än Bemelmans.

Vidare så kommer Kovalik in i den här matchen, likt Gojowczyk, fullt utvilad och inspelad på banorna. Han har varit i Miami i nästan en vecka, medan Bemelmans troligen inte ens spenderat ett dygn i staden när matchen ska spelas.

Bemelmans är inte på något vis en dålig spelare, men med förutsättningarna som ges på de här bägge spelen, med två motspelare som sent igårkväll avslutade sina matcher på annat underlag/andra spelplatser, så kan jag bara inte backa för de fina oddset. Spelbolagen väljer helt att sätta oddsen här basserat på form, och inte alls på de verkliga förutsättningar inför matchen.

-

Kika in min spelbok!

Den kommer fyllas på under hela dagen!


/Adam Perleroth
@baselinebetting
@baselineLIVE

Adam Perleroths blogg

Adam Perleroth

Finns på Twitter som baselinebetting

Adam har under de senaste åren huserat på Twitter under sitt alias "Baselinebetting". Han spenderar mer eller mindre all sin tid framför datorskärmen, där han studerar sin älskade tennis. Han vet allt om tourens bästa såväl som sämsta spelare, och mer därtill, när det kommer till sporten med den gula lilla bollen. Adams styrkor ligger främst i de lägre tennistourerna, där matcherna inte sällan spelas utan publik, och där prispengarna i värde motsvarar en meny från McDonald's. Om ni frågor hans vänner vem han är, så uteblir svaret. Vännerna har inte sett honom på fyra år.

Sveriges bästa

Kända profiler