Speltips: Win/win-situation

Tjosantrosan!

Spelen har börjat ticka in som vinnande allt mer ofta nu igen och vi är på jakt efter tredje raka plus-månaden. Herbert stod för en relativt usel match senaste mot Bellucci, men lyckades ändå få med sig en 2-1-seger efter att ha kastat bort matchen fullkomligt i andra set, då han servade för en plats i runda 2. Skönt, även om jag såhär i efterhand kan känna att analysen var bristfällig och att Bellucci likagärna kunnat vinna.

Men, men. En vinst blev det!

Idag tar vi oss an en match där en svensk medverkar. Förvisso ska vi spela emot honom. Det blir dock lite win/win av det hela, eftersom att man ändå kan glädjas med blågul framgång ifall spelet går förlorat.

Glasspool - Arvidsson (1) @ 1.83
Turnering: Challenger Durmondville Qualification
Bookie: bet365
Värdering: 5/10

Vi får fatta oss kort, då matchen startar inom en timme.

Här har vi ett typexempel på en obefogad oddsinflation på en spelare, i det här fallet Glasspool. Dessa bägge möttes förra veckan i en match som Arvidsson vann med 7-5 6-3. Inför den drabbningen stod Glasspool i 1.40. Segern till Arvidsson har således gjort att oddset inför den här matchen stigit med 43 punkter på Lloyd. Löjligt.

Glasspool ska inte stå i 1.40 mot Arvidsson, men absolut inte 1.83 heller. Glasspool är urtypen av en spelare som spelar bra när han är motiverad, men ofta uselt när han inte har lust att spela. Förra veckans match spelades i en ITF-turnering, alltså en sådan turnering där man inte ens vinner prispengar för att kunna köpa ett par nya skosnören. Att Glasspool går och förlorar en sådan typ av match mot Arvidsson ser jag som fullt rimligt.

Idag blir det dock andra bullar eftersom att vi snackar challenger-tennis. Den här matchen kommer Glasspool att bry sig om och därmed håller jag honom som favorit över Arvidsson. Arvidsson servar riktigt bra men därefter finns det inte så mycket att hurra för. Glasspool servar även han bra, men har därefter lite mer vapen att tillgå i själva spelet.

Glasspool är betydligt mer rutinerad i de här sammanhangen och visade redan igår när han daskade dit Meis med 6-1 6-1 att han är mer än sugen på att ta sig in i huvudturneringen. Att han förlorade mot Arvidsson förra veckan ser jag mer eller mindre som ovesäntligt att väga in, då det som ovan nämnt var en turnering av helt annan dignitet och där Glasspol solklart inte bryr sig alls lika mycket som han kommer att göra idag.

Faktum är att jag troligen ser det som en fördel att de bägge möttes för en vecka sedan. Det har nämligen gett Glasspool information om hur Arvidsson spelar och Arvidsson kan inte göra något som helst för att överraska Glasspol i denna matchen.

I och med att bägge servar bra så kan det säkerligen bli ganska tight, men en Glasspool som är bättre på det mesta och dessutom har mer erfarenhet i challengers ska inte gå på pumpen mot Isak. Inte igen. Jag ser definitivt ett värde på britten, då inget kan motivera en prishöjning på 1.40 till 1.83 på bara en vecka, och speciellt inte ett inbördes resultat i en helt annan typ av turnering. Just inbördesresultatet är varför bolagen valt att höja priset 43 punkter.

Glasspool, get in there!
/Adam Perleroth
@baselinebetting
@baselineLIVE






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt