Speltips: En triss från Wroclaw!

Spelet igår, på Dembek @ 12.98, ångrar jag inte en sekund. Halys var otroligt dålig, men tyvärr var Dembek så obota usel att han förlorade med 3-6 4-6 ändå, i en katastrofal tennismatch. Vi tuggar vidare och återigen blir det Worclaw Challenger för hela slanten.

Janowicz - Melzer (1) @ 1.53
Turnering: Wroclaw Challenger

Bookie: bet365
Värdering: 5/10

Förra veckan spelade vi Janowicz, och i den reken sade jag också att Polacken börjat se betydligt bättre ut och att han var turneringens bästa spelare, även om rankingen sade annat. Sagt och gjort, så vann också Janowicz förra veckans challenger i Bergamo utan att förta sig. Han förlorade bara ett enda set på hela turneringen och har nu 12-1 i set på senaste 6 matcherna.

Jag gillar inte att spela på turneringsvinnare från veckan som varit, men här är det annorlunda. Janowicz är återigen turneringens bästa spelare och framförallt har han hemmaplan. Janowicz älskar att spela i Polen. Jag minns när han var rankad bland de 40 bästa i världen men ändå hoppade över ATP-turneringar för att spela grusmatcher på challengern i Polen. Janowicz känns oerhört stolt och han kommer garanterat göra sitt yttersta för att ta titeln även den här veckan, hemma i Worclaw. Vidare så är underlaget i Worclaw ishalt, precis som det var i Bergamo förra veckan, där Janowicz spelade mycket bra.

Melzer är en föredetta top-spelare som numera för nöja sig med att skaka fram en och annan okej vinst, här och där. Han är dock väldigt ojämn nu för tiden och brukar ha problem att motivera sig för challenger-events. Jag ska dock ge Melzer att han spelat bra hittills i år, men jag håller det ändå som ganska osannolikt att han ska slå Janowicz hemma i Polen.

Melzer kan säkert hålla matchen jämn men underlaget, hemmaplanen och formen hos Janowicz går inte att bortse ifrån. Jag nämnde förra veckan att Janowicz är på tok för bra för den här touren när motivationen är rätt, vilket den garanterat är den här veckan.

Jag kan definitivt se Melzer hålla någorlunda jämna steg, men i mitt huvud är Janowicz snäppet bättre på precis allt, med hemmaplan och superform, dessutom.
Vi litar på galningen, igen!

-

Sedan plockar jag även följande två, men måste utelämna text då annat jobb måste slutföras:
Przyienzy @ 2.51
Wroclaw Challenger
Pinnacle Sports
4/10

Marti @ 3.40
Wroclaw Challenger
Pinnacle Sports
4/10

-

/Adam Perleroth
@baselinebetting
@baselineLIVE






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt