Speltips: US Open: Kval

Hej!

Igår satt jag och gnällde över att utbudet den här veckan skulle bli katastrofalt. Idag börjar US Open. Som tennisrekare och heltidsföljare av sporten kan jag ju spontant känna att jag borde ha bättre koll på att US Open börjar den här veckan, och inte nästa, som jag fick för mig. Uselt, Adam.

Hur som haver, så är det bara att glädjas över att jag hade fel. Nu bör det bli betydligt fler spel den här veckan än jag först beräknat, då Grand Slam-kvalen allt som oftast innebär en del spel. Förr i tiden var Grand Slam-kvalen årets absoluta höjdpunkt, ofta med 10-20 helt fantastiska spelvärden. Nu för tiden har spelbolagen förbättrat sig avsevärt, men ett par fina priser ska vi nog kunna gräva fram här och där.

Måndagen gick ju utmärkt dessutom! Galoppini krossade Gonzalez 6-2 6-3, och därefter delades Robert @ 2.0 över twitter & Fransmannen gjorde jobbet under natten vilket gav oss en gedigen start på veckan. On we go!

L. Sonego - A. Martin (1) @ 2.62
Turnering: Challenger Manerbio

Bookie: bet365
Värdering: 5/10

Ni som följt mig under mina år som "baselinebetting" vet vilken otrolig förkärlek jag har när det kommer till att blanda mig i Martin's matcher. Jag har daskat hem oräkneliga vinster på att gå emot honom på den här touren, challengertouren, och en väldans massa på att spela honom att vinna så fort han är på den högsta touren, ATP Touren. Martin är en spelare som har extremt motivationsbaserade resultat. Han kan slå rejäla spelare på ATP touren, och förlora mot de lokala klubbspelarna på challengern, helt enkelt för att han inte orkar bry sig där emellanåt.

Nu är det challengerturnering och jag tror inte Martin direkt njuter av att spela en sådan här avdankad turnering samtidigt som US Open brakar igång på andra sidan jordklotet.

Sonego är en Italienare som spelat riktigt bra i år med tanke på vart han startade året. Han har gått från en ganska medioker ITF-spelare till en riktigt stabil challengerlirare. Han har slagit ett par rejäla motståndare under året och presterar som bäst hemma i Italien. Extra intressant är att en av dessa rejäla spelare han slagit i år, är faktiskt just Martin. 6-2 6-4 blev det den gången till Sonego's favör. Jag minns matchen väl och det är just något liknande jag hoppas på idag. En Sonego som kämpar och sliter för varje poäng, och en Martin som inte bryr sig ett skvatt.

Anledningen till att jag håller insatsen till enbart 4/10, när mina normala insatser brukar vara +6/10 i liknande möten för Martin, är för att Sonego förra veckan var tvungen att lämna WO i sin kvartsfinal på grund av sjukdom. Det är givetvis ett orosmoment, men jag har väldigt svårt att tro att han skulle ställa upp i den här matchen om han fortfarande är sjuk. Det är ju direkt farligt. Jag väljer dock att hålla ner på insatsen om det nu visar sig att han inte kan gå för fullt.

Se därför till att lägga detta spelet på BET365, eller någon annan bookie som rättar som VOID vid retirement. Vi vill inte se Sonego förlora första set och sedan ge upp i andra på grund av hälsan.

Jag räknar dock med att Sonego är frisk vilket gör att det finns bra värde på att han återigen ska lyckas slå samma spelare han slog med 6-2 6-4 för ett par månader sedan.

-

***OBS: Fyller på i detta inlägget senare***

Del 2:

Spelet ovan satt ju som ett välplacerat skott i krysset, när Sonego nyligen gjorde korvfärs av en Martin som inte brydde sig over huvud taget. En bra read och fina stålar in. Stabilt spelande för tillfället, må det fortsätta, när vi nu ger oss in i Us Open!

Olivetti - Myneni OVER 22.5 @ 1.79
Turnering: ATP USOpen
Bookie: Pinnacle Sport
Värdering: 5/10

Det känns som något form av standardbet att spela över på Olivetti och i synnerhet i den här typen av tävling där man vet att han kommer lägga 110% fokus på att hålla serven och försöka vinna matcherna i tiebreak.

Olivetti är en fransk tennisspelare som mer eller mindre är oduglig. Han blev dock tilldelad en av världens bästa servar och mer krävs det inte för att göra ett leverbröd på tennis. Han servar helt hejdlöst hårt och har en någorlunda okej volley. Detta gör honom i en bra dag mer eller mindre obrutbar. Förhoppningsvis har han en just sådan ikväll, då borde nämligen 22.5 vara en ganska låg lina.

Myneni från Indien är en spelare med ganska rejäl potential, men också en spelare som sällan bryr sig speciellt mycket. Här, i ett grand slam-kval, kan vi dock räkna med att även han kommer göra sitt yttersta. Myneni är även han en okej servare, även om det givetvis inte går att jämföra med Olivetti's raketer. Hur som haver, så ska Myneni inte behöva tappa serve en enda gång i den här matchen, såpass dålig är Olivetti i returspelet.

En monsterservare som inte kan returnera, mot en som kan spela tennis. Det bådar för en lång match det.

När Olivetti kvalade till Wimbledon för ett par månader sedan, så vann han tre matcher och nådde förstarundan. Då spelade han alltså 4 matcher, 13 set och av dessa gick 9 till tiebreaks. Det säger väl det mesta det om honom.

Såvida ingen av dessa underpresterar grovt, så ska det bli en riktigt tight batalj.

-

Sruff - Busta (1) @ 2.44
Turnering: ATP Winston Salem

Bookie: Pinnacle Sports
Värdering: 4/10

Det här är en riktig "motvationsvinnare".

Struff är en spelare som när han hittar sin "zoon" är kapabel att slå de flesta. Han har flera gånger visat sig värdig mot riktigt bra motstånd och när han är i form är det få som kan mäta sig med den kraft Struff slår med. Struff är dessvärre en väldigt ojämn spelare och det är mestadels därför han också spenderat större delen av karriären på challengertouren.

Stuff inledde dock den här turneringen helt bländande när han igår sopade av den förre top 20 spelaren Seppi i raka set. Det var dessutom en kross av råge, eftersom att Struff vann 6-2 6-3 utan att sätta en fot fel. Har Struff "en såndär" vecka här, i Winston Salem, så tror jag han kan gå riktigt långt. Det handlar bara om att han måste vara stabil.

Busta är något bättre än Struff, men jag tror Tysken har betydligt mer motivation än Spanjoren. Struff spelar väldigt sällan på ATP touren just nu och vinster i de här sammanhangen betyder allt för honom. Han visade redan igår att han är här för att gå så långt han bara kan. Busta å sin sida spelar veckoligen på den här touren och med US Open som startar nästa vecka så är det nästan tveklöst så att Busta har sitt fokus halvägs dit redan.

Struff kommer inte ta sig någon vart i US Open oavsett så han lär göra det mesta av den här turneringen. Just turneringen innan Grand Slams har alltid tenderat att ha mängder med skrällar då de mer erfarna och bättre spelarna väntar in nästkommande vecka.

Nog är Busta en bättre spelare i grund och botten, men om han, som jag tror, står aningen på hälarna här utan att riktigt vara taggad, så tror jag han får det riktigt jobbigt. Blir man kort i banan mot Struff, så blir man också duktig bestraffad för detta.

En högmotiverad Struff som visade strålande form ska ha bättre chanser än bolagen vill ha det till här.

/Adam Perleroth
@baselinebetting
@baselineLIVE
@1x2se






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.