Ä N T L I G E N !
Som jag kämpat i motvind denna vecka. Men, äntligen, sa det pang. Martin @ 4,56 kom tillbaka från de döda och vann en match han verkligen borde förlorat eftersom att han låg under med 6-3 *5-4 och till synes inte hade mycket att säga till om. Dock, måste man säga, att efter all sjuk motrigg den här veckan så var det sannerligen dags för lite flyt. Innan dess vann Pavic/Venus i raka set och efteråt Krueger @ 2.37, även han i raka set. 3 vinster och 1 förlust med andra ord, och dessutom till riktigt fina odds.

Igår var jag och såg Martin Garrix vilket medförde ett kraftigt intag av alkoholhaltiga dycker, faktiskt troligen mer än jag någonsin lyckats konsumera förrut. Resultatet av detta är att jag idag mår som en apelsin som legat i solen i fjorton dagar. Med andra ord, inte jättebra. Således kommer dagens inlägg bli betydligt kortare - och jag ber redan nu om ursäkt för de skrivfel som högst troligen kommer uppstå nedan.

P-H. Mathieu - A. Ramos (1) @ 2.75
Turnering: ATP Gstaad

Bookie: Pinnacle Sports
Värdering: 5/10 Här har Ramos gått och blivit storfavorit enkom på grund av att han vann sin första ATP-turnering förra veckan i Båstad. Visserligen en jättebra prestation av Spanjoren, men han är inte på något sätt en fantastiskt spelare för det. Bra form, absolut, men såhär mycket bättre än Mathieu som oddsen indikerar? Nej.

Ni som följt mig genom åren vet att jag älskar att gå emot spelare som vunnit veckan innan och här har vi återigen ett typexempel på min form av värdespel. Ramos kommer från sin första ATP-titel någonsin och lär både vara slut mentalt och fysiskt. Skulle han förlora den här matchen kommer han knappast gråta sig till sömns inatt. Han kan förlora denna matchen och fortfarande må som en kung.

Mathieu är en fransman som har en riktigt hög högstanivå. Tyvärr för hans del har han aldrig lyckats åstadkomma några storheter eftersom att han är skör som en ostskiva mentalt. Dock, har även detta förbättrats på senare tid och Mathieu är likt Ramos i riktigt bra form. Förra veckan gick han till kvartsfinal i Hamburg med bland annat en tung seger över Almagro, och här i Gstaad ar han öppnat väldigt starkt med två buslätta segrar över Chuidnello & hemmaspelande Laaksonen.

Ramos är bättre än de bägge men samtidigt en spealare som Mathieu sannerligen vet hur man ska slå. Mathieu leder inbördes mot Ramos med 3-0 och än mer intressant är att två av dessa tre matcher faktiskt spelats i år! Senast de möttes var för bara ett par månader sedan i Marrakech där Mathieu på Marrockanska gruset slog Ramos mycket enkelt med 2-0 i set.

Ramos må vara i sitt livs form för tillfället, men Mathieu ska inte stå i 2.75 här. Mathieu leder inbördes med 3-0, har inlett turneringen felfritt och dessutom själv är i riktigt fin form.

-

Sousa - Souza (1) @ 2.51
Turnering: Challenger Tampere
Bookie: SBO
Värdering: 4/10

Var uppmärksamma här så att ni inte spelar på fel person! Det är alltså Sousa med ett "S" jag tipsar om, och inte han med ett "Z" i namnet.

Sousa mot Souza alltså. Portugal mot Brasilien. Jag tar underdogen här och tror mig se fint värde i 2.51. Vi gick emot Souza häromdagen när vi backade Gigonoun, det gick inget vidare men det handlade inte om att Souza spelade fantastisk tennis, utan helt och hållet om att Gigonoun underpresterade något helt hejdlöst.

Sousa är den på hela touren som har mest antal segrar i år. Han har sjuka 64 matchvinster på grus på ett halvår. Vi snackar ELVA finaler spelade. Han har förvisso spelat ITF-tennis mestadels, men ändå. SEXTIOFYRA vinster och ELVA finaler på 6 månader. Inte illa pinkat.

BrasseSouza är som jag nämnde häromdagen en spelare som är stabil på den här nivån. Han servar bra, slår hårt och gör sällan bort sig totalt. Hans stora svaghet är backhandsidan där man definitivt kan komma åt honom i längre dueller. Vår Sousa är en riktig grinder och ett typexempel på en kille som kan, om han bara tar jobbet, störa Souza ordentligt.

Pedro är ju onekligen en spelare som kan vinna matcher, det har han mer än bevisat i år. Vill han ta ytterligare ett steg i karriären så är det nu också dags att börja vinna på challengertouren. Han har inlett turneringen här i Tampere helt fräckfritt och segern igår mot mycket rutinerade Neydovesov med 6-3 7-5 vittnar om att Sousa är på helt rätt väg den här veckan. Lyckas Sousa bara hålla fokuset uppe under hela matchen utan att slänga bort massa lätta poäng, som man inte har råd med mot en tungt servande Joao, så ser jag kanonmöjligheter för vår spelare att bringa in sin 65e seger för året.

-

Som sagt, fick bli kortare idag. Jag räknar iskallt med att ni har förståelse för detta och lider med mig.

Ha en fantastiskt helg så hörs vi på Måndag!

/Adam Perleroth
@baselinebeting
@baselineLIVE
@1x2se






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.