Speltips: Elitloppshelgen är här!

Tjena!

Elitloppsfredagen är äntligen här och vilka lopp vi har att se fram emot i helgen! Jag har gjort en gedigen analys av nästintill samtliga av helgens lopp och hittat ett flertal riktigt bra spel. Vi går rakt på det goda.

I V75-1 (Lopp 5) imorgon gillar jag en mindre betrodd häst väldigt mycket i form av 9 Indoor Voices. Jag tror inte folk riktigt har förstått hur bra den här hästen egentligen är. I mina ögon hade hon inte gjort bort sig bland de 16 som startar i Elitloppet på söndag och det säger jag inte för att överdriva. Loppen hon har gått på sistone har varit extremt bra, även om vissa prestationer har varit lite i skymundan så att säga. För fyra starter sedan avslutade hon 07,6 sista 600 i tredjespår från långt bak i kön (förgäves bakom Delicious) och för tre starter sedan var det också en liknande avslutning på Solvalla där hon fick göra jobbet i tredjespår. Näst senast såg hon fin ut mellan hästar på Åby efter ett sämre löpningsförlopp där hon blev lite fast bakom tröttnande hästar. Till sist fick hon äntligen vinna i det senaste loppet på Örebro där hon såg helläcker ut och Örjan Kihlström enkelt kunde kontrollera ett lite enklare gäng från dödens.

Jag har tagit ett H3H-spel på Indoor Voices mot 7 Galactica och 4 Ranch Kelly sedan tidigare i veckan, som jag tycker är väldigt bra. Oddset har sjunkit några punkter men är fortfarande väldigt bra i mina ögon. Jag spelar annars plats till 2,75 hos bet365. Möjligtvis blir det också ett vinnarspel senare beroende på odds, vinstchansen är trots allt förhållandevis liten ska sägas med tanke på utgångsläget.

I övrigt tar jag fyra spel till där 3 Västerbo Arthur spelas till 16/4, 4 Emmett Brown spelas till 16/3,85, 3 Must Have spelas till 15/4 och 10 Amazing Man spelas till 45/7,50. Bäst av dessa är spelet på Västerbo Arthur som i mina ögon är helt bortglömd i sitt lopp med tanke på den kapacitet han besitter. Senast avslutade han fantastiskt bra sista 400 från sist i kön till en andraplats i vad som kändes som något av en preparélopp inför morgondagens start. Täta starter är också en klar plusfaktor då han har 5 segrar och 5 andraplatser på 16 försök med det upplägget. Jag tror absolut inte han gör bort sig i sin omgivning imorgon. Amazing Man är också alldeles för lite betrodd i sitt lopp med tanke på intrycket senast bakom 1 Bravo Navarone. Hästen gjorde då sin första start i Sverige på väldigt länge och såg mycket bättre ut än vad jag hade förväntat. Även om han fick gå på innerspår hela vägen så hängde han med Bravo Navarone på ett bra sätt och gick en väldigt snabb avslutning sista 500 metrarna.

Angående Emmett Brown och Must Have så är det två hästar som har sett bra ut i skymundan på slutet och som måste räknas i sina respektive lopp. I stoloppet där måste man tänka på att det är väldigt svårt för de som står med 20 meters tillägg att ta in något på hästarna framför med medeldistans och optimal bana. Detta gäller särskilt en sådan proposition som i V75-4 imorgon där tilläggshästarna med 600, 700 tkr bara har tjänat några 100 tkr mer än starthästarna. Must Have avslutade väldigt bra bakom 9 Dream Lane senast och är tidig för mig liksom 7 La Diva Rossi som jag har rekat tidigare i veckan. Emmett Brown var väldigt förbättrad näst senast på Jägersro och även om det kan bli svårt att ta sig förbi 3 Re Doc den första biten så ska han räknas om han får ett någorlunda bra lopp. Intrycket näst senast var så pass bra att han måste vara mer betrodd även i den här omgivningen.

Det blir inga fler inlägg under helgen, men fler spel på kommer säkerligen skickas ut på Twitter och troligen redan idag till Solvallas lunchtävlingar och Hagmyrens kvällsdito.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt