Speltips: Ett hemmalag ur balans

Hej!

Gårdagen blev väldigt bra bettingwise med 3/3 spel in. Två av dessa analyserades dessutom på förhand i varsitt blogginlägg. Atletico Nacional +0.25 hittade hem efter att matchen gått till ganska precis på det sättet som jag förutspått. Colo Colo hade mycket boll men hade väldigt svårt att ta sig igenom Atleticos försvar. Colombianerna tog sedan vara på ytorna som Colo lämnade bakom sig i andra halvlek och lyckades då kontra in ett vinstmål. Det andra spelet, Tigres -1.25, satt onödigt långt inne. Tigres var som förväntat det klart bättre laget men sumpade en hel del målchanser, för att inte tala om ypperliga 2 vs 2 kontringar. När Herediano orättvist kvitterade 78:e var tilten nära men Tigres steppade upp och gjorde 2 mål på matchens 10 sista minuter. Såhär i efterhand är jag riktigt nöjd med förhandsanalyserna =) Dagens blogginlägg kommer inte att handla om nattens Copa Libertadores utan den kommer istället att fokusera på morgondagen där jag ställer mig lite oförstående till oddsättningen.

Real Garcilaso - Santos - Copa Libertadores

Avspark: Torsdag 1:a Mars 23:15

Gruppspelet i Copa Libertadores fortsätter i en rasande fart och vi blickar återigen mot Peru där Real Garcilaso tar emot brasilianska Santos.

Real Garcilaso var för ett par år sedan en favorit i den peruanska ligan ur ett bettingperspektiv. De spelade en härligt snabb anfallsfotboll, var ofta inblandade i målglada matcher och skapade massvis av hörnor. Sedan dess har de tappat en del och har haft ett par säsonger där de legat i ingenmansland fram tills ifjol. Under ledning av tränaren Marcelo Grioni gjorde Garcilaso 6 väldigt bra månader och där de slutade tvåa i både Aperturan samt Clausuran. Efter "succén" valde dock Grioni att inte fortsätta pga personliga problem. Tråkigt för honom och Garcilasos del då han lyfte klubben närmare den nivån de blev vana vid under tidig 2010-tal.

Inför denna säsong har Real Garcilaso genomgått stora förändringar. Många spelare har kommit och många har gått, imorgon lär man ställa upp med en startelva där endast ett fåtal var med och deltog i klubbens två andraplaceringar, vilket känns som en väldigt skum väg att gå. Succétränaren Grioni ersattes av Oscar Ibañez från Comerciantes Unidos. Ibañez har på väldigt kort tid blivit kraftigt ifrågasatt på grund av årets dåliga resultat samt Garcilasos dåliga prestationer på plan. Bara för två dagar sedan så sas det att han var på väg bort från klubben, troligtvis redan innan morgondagens match, men så blev inte fallet. Ibañez kommer att vara med imorgon men det är högst oklart om hur situationen kommer att se ut framöver. Det vi i varje fall kan konstatera är att det är blåser rejält kring Garcilaso just nu.

Klassiska Santos från Sao Paulo gjorde en rätt bra säsong i den superjämna Serie A och lyckades placera sig på en tredjeplats. Det har inte varit någon överdriven aktivitet från Santos sida under transferfönstret och de har i år en ganska snarlik trupp kontra fjolårets. Två spelare har man däremot tappat som är värda att nämnas, den ena är Lucas Lima som gått till Palmeiras och den andra är Ricardo Oliveira som lämnat för Atletico Mineiro. Att Lucas Lima dragit är självklart ett tungt tapp, Ricardo Oliveira har numera hunnit bli 37 år gammal och är ett spelartapp som svider mindre, även om han fortfarande har en del mål i sig. In har man istället plockat in anfallaren Eduardo Sasha från brasilianska Internacional samt Gabriel "Gabigol" Barbosa på lån från italienska Inter. Gabigol på inte alls ha rosat marknaden i Europa men nu när han återigen är "hemma" så presterar han som om han aldrig ens hade lämnat klubben. Duon har klickat mycket bra och har stått för 6 av lagets 7 gjorda mål på dem 4 senaste matcherna och bidragit till att Santos formkurva numera pekar uppåt. Även den nykomponerade försvarsduon Lucas Verissimo och David Braz har gjort det utomordentligt och hållt nollan vid samtliga tre tillfällen som de startat tillsammans.

Återigen är det ren och skär klasskillnad mellan två trupper i Copa Libertadores. Gabigol har stått över träningarna inför detta möte vilket gör hans medverkan tveksam, men samtidigt gick mittfältaren Vecchio ut och sa att om han själv får gissa så kommer Gabigol att spela. Om det blir ett inhopp eller 90 minuter återstår att se. Det enda som talar för Real Garcilaso är den höga höjden som matchen kommer att spelas i. Det är närmare bestämt 3400m, vilket är väldigt mycket och ger en stor fördel. Samtidigt så vill jag återigen peka på det faktum att Real Garcilaso värvat in väldigt många spelare som kanske inte är helt inkörda i den höjden, något som avspeglats på lagets hittills ganska svaga prestationer. Santos spelade förövrigt ifjol 1-1 på bortaplan mot bolivianska The Strongest, som då var i sin peak, på mer än 3600 meters höjd. Visserligen rätt turligt men det ska sägas att brassarna åkte då på en utvisning redan i den första halvleken.

Jag tycker att Santos är lite väl stora underdogs här och väljer att lägga ett spel på Santos +0.25 till 1.91 hos Pinnacle (3U). Kan bli en liten motreaktion på droppet vi sett hittills men väljer ändå att reka ut det till nuvarande odds då det är fullt godkänt i min bok.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.