Speltips: Mer, mer och mer chilenskt!

Tjäääna!

Då det senaste bloggtipset inte spelats än (imorgon) så finns det inte så mycket att summera sedan sist. Endast ett spel har det blivit sedan dess, vilket var Union Española Ö 1.5. Avgjordes sent inatt och det gick hur bra som helst. Chilenska ligan fortsätter att leverera och det blir givetvis tydligare och tydligare att det är den som man bör fokusera mest på helt klart. Den här helgen finns det MÅNGA intressanta spelobjekt i den chilenska ligan och jag har som bekant redan hunnit skriva ett tidigt blogginlägg till en av dessa matcher. Först ut har vi matchen mellan Deportes Temuco och Universidad de Concepcion som alltså spelas redan inatt, mer om den följer nu.

Deportes Temuco - Universidad de Concepcion - Primera Divsion Chile

Avspark: Söndag 11 februari 00:30

Deportes Temuco blev ifjol lite av ett hatlag för min del, detta trots att stora delar av min släkt som bor söderut i Chile håller stenhårt på dem gröna från Temuco. Varför? Jo för att de gnetade sig fast relativt högt uppe i tabellen utan att för den delen imponera på plan och med en förmåga att allt som oftast kvittera orättvist via en fast situation eller något liknande. Temuco kryssade hela 7 av 15 matcher i fjolårets Apertura och va i vägen för ett par fina tips under säsongen. Tråkgäng i den aspekten, absolut! Men vi måste också lyfta fram det faktum att Temuco förlorade endast 3 matcher i den vevan, vilket är otroligt bra och där de blev endast slagna av ettan Colo Colo och tvåan Union Española.

Årets Temuco ungefär densamma som fjolårets Temuco. Guillermo Hauche har dock kommit in på lån från Racing och bör vara ett bra tillskott till offensiven. Hauche spenderade förra halvåret utlånad till Union Española och växte mer och mer ju längre säsongen gick. I övrigt är dem grönvita ett defensivt skickligt lag som är hyperfarliga på fasta situationer. Därför blev jag väldigt positivt överraskad när de visade upp ett mycket trevligt spel i ligapremiären borta mot Universidad Catolica, ett lag som är en ständig contender till titeln och som avslutade försäsongen med att slå regerande mästarna Colo Colo, som förvisso vilade ett par spelare, med 2-1. Trots 2-1 förlusten mot Catolica så skapade Temuco massvis med chanser och när slutsignalen väl gått så var det Catolicas nya målvakt, Dituro, som fick dem flesta rubriken pga flera matchavgörande räddningar.

Motståndet ikväll står Universidad de Concepcion för. Universidad de Concepcion har just avslutat sitt deltagande i Copa Libertadores efter att ha åkt på storstryk mot brasilianska Vasco da Gama. Slutsiffrorna blev totalt 6-0 (0-4, 2-0) och Concepcion var aldrig riktigt i närheten. Vill ni läsa lite vad jag hade att säga om första mötet och mer specifikt Universidad de Concepcion så kan ni ta och klicka här. Sammantaget så vill jag påstå att Concepcion inte alls var redo för den uppgiften vilket har medfört att de inlett säsongen på sämsta möjliga sätt med 3 raka förluster. Vad som jag dessutom reagerade på var att de valde att mönstra starkast möjliga lag nu i veckan trots att de hade fölorat det första mötet med 0-4 på hemmaplan. Otroligt onödigt IMO. I den matchen lät dessutom brassarna Concepcion att styra och ställa. De spelade bara tight och kontrade när chanserna väl gavs. Concepcion fick spinga otroligt mycket vid omställningana samt alldeles för mycket i offensiven kontra vad man fick för utdelning. Inte optimalt när lagets nyckelspelare heter Pedro Morales, en spelare som inför denna säsong inte spelat en officiell match på över 6 månader utan endast tränat lite vid sidan av i Colo Colos anläggning, och 35-årige yttern/anfallaren Droguett. Jag räknar med ett par trötta ben samt lite halvkass stämning i Concepcions omklädningsrum pga det intensiva schemat och dem dåliga resultaten.

Med det i åtanke, samt Temucos imponerande säsongsdebut så tycker jag att oddset på Temuco -0.25 gått upp lite väl mycket. Temuco -0.25 blir spelet och det spelas med flat insats (3u).






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.