Speltips: Underspel och +hcp i samma match.

Tjena!

Senaste bloggspelet på U de Chile gick åt pipan efter att de släppt in två mål på motståndarnas två första avslut på mål. Trots en fin andra halvlek av La U så var uppförsbacken för tuff och slutsiffrorna skrevs till 2-2. Surt! Trots den missräkningen så får man ändå konstatera att September har börjat riktigt bra. Blir lite färre spel nu dock då dem flesta brasilianska matcherna lämnas i fred. Idag tänkte jag reka ett underspel i den chilenska cupen, något jag vanligtvis brukar hålla mig långt borta ifrån, men här ser jag bra värde trots allt.

Curico Unido - Antofagasta - Copa Chile

Avspark: 13 September 22:30

Kvartsfinalsdags i chilenska cupen, ett av många ganska osexiga möten på förhand om man åtminstone ser till klubbarnas status. Anmärkningsvärt är att det fortfarande återstår två Primera B lag i turneringen och det faktum att i princip samtliga större lag, utom La U, rykt.

Anyhow. Denna match spelas mellan två ganska små klubbar. Curico Unido är nykomlingar i Primera Division och har presterat ungefär det som man förväntar sig av dem. Man befinner sig just nu på en 13:e plats (av 16). Spelet har inte direkt imponerat men är det något man lyckats bra med så är det åtminstone att spela tight. Bakåt är det endast 7 lag som släppt in fler mål, vilket är ett rätt bra facit. Framåt har det sett desto sämre ut och man har haft svårt att skapa bra med lägen från open plays, faktum är att 3 av lagets 4 mål har kommit från en försvarsspelare. Deras trupp saknar stora namn och offensivt är "veteranen" Gabriel Vargas deras största hot, en spelare som hade sina bästa år för 3-4 år sedan.

Motståndarna Antofagasta är ett lag som överraskat dem flesta chilenarna rejält. Efter att under många år varit inblandade i bottenstriden så kom Antofagasta till denna säsong med 3 starka mittenresultat i ryggen och en del positivt att bygga vidare på. De har ett välsammansvetsat lag där många gjort ett antal säsonger för klubben redan, något som är rätt ovanligt i Sydamerika som jag påpekat ett par gånger förr. Deras spelidé har polerats länge och i år kan man väl påstå att den peakat. Antofagasta har uppvisat en taktiskt skicklig fotboll som hittills gjort en braksuccé då laget befinner sig på en överraskande 3:e plats i ligan efter sex spelade omgångar. Man är dessutom obesegrade denna säsong både i cupen samt ligaspelet, där man förövrigt har gjort 5 framåt och endast släppt in 1 bakåt, vilket innebär att det i snitt blir endast ett mål per Antofagastamatch. Antofagasta kommer till denna match med 5 (!) raka segrar i bagaget, otroligt starkt även om motståndet inte har varit den bästa. På bortaplan har man hållt nollan i samtliga matcher och gått under 2.5 mål i samtliga av dessa bortsett från cupvinsten mot Primera B laget San Marcos.

Rent statistiskt känns detta spelet mycket bra då Antofagasta och Curico Unido är två av dem målfattigaste lagen i ligan med 1.00 respektive 1.67 mål/match. Det ska också tilläggas att chilenska ligan känns målfattigare än på länge och mer än hälften av lagen ligger på under 2.5 mål per match, vilket får ses som anmärkningsvärt i den annars så målglada chilenska ligan. Då detta är cupmöte 1 av 2 så förväntar jag mig en ganska låst matchbild. Curico Unido har väldigt svårt att skapa chanser överlag och det borde inte bli någon större skillnad när de möter ett av ligans just nu mest taktiskt slipade lag. Ett oavgjort resultat tackar Antofagasta ja till varje dag i veckan och det är också det jag tror att de kommer att sikta in sig på.

Med tanke på bägge lagens taktiska styrkor och brister, samt statistiken, så känns 1.81 som Pinnacle erbjuder på under 2.5 som ett riktigt fint spel. Jag tycker också att Curico Unido är lite väl stora favoriter och plockar därför även Antofagasta +0.25 till 1.86 hos SBOBet då jag tror att Antofagasta löser ett X relativt enkelt. Bägge spelas med flat insats.

Vamos!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.