Speltips: Rivstart på en fullspäckad vecka.

Hallå där!

Haft en liten paus ifrån bloggen då det inte direkt har funnits spel att välja och vraka bland. Denna vecka är det dock andra bullar då vi bjuds på massvis av fina matcher. Liga MX slutspelet börjar denna vecka samtidigt som både Copa Sudamericana och chilenska cupen kommit till den nästsista omgången. Det lär antagligen bli en hel del spel denna vecka och en massa gött lajvande, så se till att hänga med både via bloggen, spelboken och twitter (live).

Universidad Catolica - Colo Colo - Copa Chile Avspark: 24 November 00:00

Två av ligans formtarkaste lag ställs mot varandra för andra gången inom loppet av en månad. I ligan möttes man för ca 2 veckor sen i ett möte som slutade 2-2 i en match som innehöll det mesta.

Universidad Catolica kommer från en 1-5 vinst på bortaplan mot Antofagasta och gjorde rent spelmässigt säsongens bästa match. Lille trollkarlen Buonanotte har kommit i form och visade nu senast att han är en av ligans absolut bästa spelare. Truppen är betydligt mer välbalanserad än övriga lag. Catolica har tågat på i ligan efter en lite småtrög start och befinner sig just nu på en andra plats. Trots att spelschemat varit ruskigt svår den senaste månaden har laget steppat upp och levererat bra resultat. Laget har rentav seglat upp som favoriter till att ta samtliga turneringar, i varje fall i min bok.

Är det nåt lag som ska hindra Catolica från att ta dubbeln så är det Colo Colo. I ligan ligger man lite väl långt efter för att kunna hota men i cupen är det troligtvis enbart de som kan hota Catolica på allvar. Även Colo Colo inledde säsongen på ett tveksamt sätt och tränaren Guede blev till en början kraftigt ifrågasatt. Guede tog lite väl lång tid på sig innan han träffade rätt med startelvan men verkar numera alltså ha träffat rätt. Trots att spelet utvecklats åt det positiva hållet så går det inte att komma ifrån det faktum att försvaret sett otroligt svajigt ut. Trots att man inte släppt in överdrivet många mål så har motståndarna sällan behövt allt för många chanser för att skada Colo Colo.

Jag hade ett flertalet spel i åtanke när jag gick igenom den här matchen. Över 2.75 och Catolica +0 för att vara mer specifik. Jag valde dock att plocka Universidad Catolica Ö 1.5 @ 2.00 med 3.5U. Nu har både +0 och över 2.75 droppat en hel del idag, men Catolica Ö 1.5 bör fortfarande ge helt okej.

Chapecoense - San Lorenzo - Copa Sudamericana
Avspark:
24 November 00:45

Brasilianska skrällaget Chapecoense har verkligen imponerat på mig den senaste tiden. Man är obesegrade i 6 raka matcher och har endast släppt in 4 mål på dem senaste 10 matcherna. I Copa Sudamericana har man bland annat slagit ut Colombianska Junior och Argentinska Independiente. Två riktigt fina skalper på vägen till semifinalen. Mot Junior vann man med hela 3-0 på hemmaplan och spelade ut colombianerna efter noter. Det var oförväntat men också ett tecken på att Chapecoense behärskar olika gameplan. Men det läget de gillar allra bäst är ändå att få sitta tillbaka och hugga på kontringarna. Ett bra exempel är den nästsenaste ligamatchen mot Botafogo. Botafogo krigar just nu om en Copa Libertadores kupong och är ett av lagen som gått bäst under "andra halvan" av den brasilianska ligan. Trots att Chapecoense inte hade något att spela för så kunde de vinna på bortaplan med 0-2. I och med att första mötet slutade 1-1 så går Chapecoense vidare vid 0-0 och kommer således att försöka utnyttja ytorna som San Lorenzo lämnar bakom sig när de väl börjar jaga målet.

San Lorenzo har också rullat fint denna säsong och är med och utmanar i Argentina. Defensivt sätt kan dock laget förbättras avsevärt och bortaspelet i Copa Sudamericana har även den lämnat mycket att önska. 2 av 3 förluster har det blivit på bortaplan och i den senaste 1-0 förlusten mot chilenska Palestino var man utspelade under större delen av matchen. Matchen idag blir inte på något sätt lättare än den just nämnda och Chapecoense underskattas rejält här. Chapecoense +0 är taget @ 1.80 med 2.5U.

Det var allt i detta inlägg, men ni hittar ännu fler spel i spelboken. Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt