Speltips: Tidigt spel i Allsvenskan

De flesta ligorna i samtliga sporter börjar nå sitt slut och därför känns det extra skönt att Allsvenskan öser på med matcher hela månaden ut tills VM-uppehållet tar vid. Jag riktar redan in mig på onsdagens match på Tele 2 där Bajen har chans att rycka ytterliggare i toppen.

Allsvenskan

Hammarby IF - Malmö FF, spelstopp 16/5 19:00

Jag har precis bevittnat Örebro - Hammarby där Bajen tog 7:e vinsten av 8 möjliga och leder nu Allsvenskan med hela 4 poäng före 2:an AIK.

Malmö FF har fortsatta problem och efter att man förlorade cupfinalen mot Djurgården tidigare i veckan så blev det en blytung förlust i derbyt mot Trelleborg tidigare idag efter att Lasse Nielsen nickan in 1-0 på övertid.

Vi har 2 lag här som står på helt olika planhalvor för tillfället. Bajen hade tur idag med domsluten och precis som hela säsongen sett ut så studsar allt serieledarens väg kombinerat med kvalité medan Malmö gör en del bra prestationer men får ingenting med sig alls, idag t.ex. så hade man flera chanser att göra 0-1 men fick istället 1-0 i röven och krisen är total.

Att MP kommer få gå inom kort ser jag som solklart men man bör väl rimligtvis vänta tills VM-uppehållet är här. Hur som helst så har vi på onsdag en match som kommer dra 25000+ och det kommer vara ett enormt tryck. Malmö reser upp till Stockholm med 3 raka förluster, ett skadedrabbat lag där Traustasson fick kliva av i 1:a halvlek och Rasmus Bengtsson ströks precis innan start + att Bachurou, Safari och Johan Dahlin är skadade. Enligt rapporter så är alla tveksamma till spel inför onsdagens match och det är såklart ett stort bekymmer.

Bajen fick Sandberg skadad idag men annars så ska det inte vara något nytt. Jag räknar med att Pa Dibba får chansen från start igen och tänker därför gå på ett litet specialspel, nämligen att Bajen leder i halvtid och även vinner matchen. Det är ett riktigt fint odds för tillfället och jag tar det redan nu då det bör gå ner ju närmare matchstart vi kommer. Rolig statistik inför det här spelet är att Bajen har 13-5 hemma, 4 raka vinster samt att man även i alla dessa matcher har haft ledningen i halvtid och även vunnit matchen.

Jag väljer att spela:

3/5 units på Hammarby IF HT/FT @ 3.85 hos NordicBet.

(Jag har sedan tidigare ikväll också Hammarby +0 @ 1.76, så jag lägger in det under reken också.)

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt