Speltips: Ångestladdad Cupfinal

Gårdagens rek på River Plate -0.5 och Över 1.25 slutade i ett enda stort magplask efter en mållös tillställning där lägen sannerligen inte saknades men vad hjälper det när bollen studsar stolpe ut osv.. Jag ger mig redan nu på torsdagens Cupfinal i Stockholm där 2 lag möts som har haft det lite tuffare de senaste veckorna.

Svenska Cupen

Djurgårdens IF - Malmö FF, spelstopp 10/5 15:00

Så här ett par omgångar in av årets Allsvenskan så är det lätt att glömma bort vilka lag som faktiskt tog sig till final i Cupen. Djurgården kommer med 3 raka torsk i bagaget och har inte vunnit någon av sina 4 senaste matcher medan Malmö åkte på förlust så sent som i måndags hemma mot Blåvitt och har tillsammans med Sirius släppt in nästmål i hela serien.

Jag vet att alla inte håller med mig om det här men Djurgården saknar i mitt tycke en riktig målskytt då firma Badji och Kadewere är två alldeles för osäkra kort och även om spelschemat varit relativt tufft så är det inte okej att bara ha gjort 8 mål på 8 matcher där 3 av målen kom i en och samma match.

Malmös problem hittar vi på motsatt sida av formationen, nämligen försvarsspelet. Malmö har alltså släppt in hela 13 mål på 8 matcher. För tillfället så spelar man dock också med alldeles för lite kreativitet framåt, ser stundtals vilsna ut och hoppas mest på att Carlos Strandberg eller Rosenberg ska trolla fram ett mål.

Alla vet det även om Özcan och MP förnekar allt, den som förlorar den här finalen sitter väldigt dåligt till och även om det kanske inte blir sparken för den förlorande tränaren på torsdagkväll så är tålamodet väldigt nära att nå sitt slut.

Jag tror att i en så här pass viktig final på alla sätt och vis så ska det inte vara några standard odds för totalen utan undern ska vara rätt så mycket större favorit då jag är övertygad om att det ska rätt mycket till för att vi ska få se 3 mål på Tele 2 Arena.

Jag väljer att spela 3.5/5 units på Under 2.5 @ 1.82 hos SBObet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt