Speltips: Palmeiras med fokus på något helt annat?

I natt är Copa Libertadores tillbaka i full fart med hela 4 intressanta matcher. Mitt fokus landar lite otippat i Brasilien där Alianza Lima kommer försöka ställa till med en rejäl överraskning.

Copa Libertadores

Palmeiras - Alianza Lima, spelstopp 4/4 02:30

Palmeiras vann enkelt på bortaplan i sin premiär mot colombianska Junior med 0-3 mycket på grund av att Gutierrez drog på sitt rött kort för sitt Junior efter bara 10 minuter och efter det var det inget snack.

Alianza Limas premiär hemma mot Boca Juniors handlade bara om att parkera bussen vilket man lyckades väldigt bra med. Matchen slutade 0-0 och även om Boca var det klart bättre och spelförande laget så kom man inte riktigt nära mer än någon gång på slutet.

Alianza Limas tränare Pablo Bengoechea har gått ut och sagt att de ska överraska Palmeiras här och gå för 3 poäng. Så här låter det ofta inför matcherna men sen så parkerar man bussen och jag skulle bli mycket förvånad om Alianza går från att stänga 0-0 hemma mot Boca till att helt plötsligt anfalla mot ett lag som är minst lika bra på och då även på bortaplan.

VAD SOM ÄR INTRESSANT INFÖR DEN HÄR MATCHEN är att Palmeiras har ett returmöte på söndag mot inga mindre än Corinthians i finalen av Paulista och samtliga runt Palmeiras inklusive tränaren har gått ut och sagt att fokus kommer att ligga på den här matchen och inför nattens match mot Alianza i Copa Libertadores så kommer det roteras väldigt friskt, den enda som är bekräftad är Felipe Melo då han är avstängd i returen mot Corinthians.

Här nedan ser ni förväntade startelvor inför matchen där Palmeiras är lite svårare att lista ut:

Palmeiras: Jaílson; Tche Tche (or Mayke), Antonio Carlos, Edu Dracena (or T. Martins), Diogo Barbosa; Moisés, Felipe Melo, Lucas Lima; Keno (or Willian), Dudu and Miguel Borja.
Alianza Lima: Daniel Prieto; Luis Garro, Gonzalo Godoy, Miguel Araujo, Francisco Duclós; Rinaldo Cruzado, Tomas Costa, Mario Velarde, Luis Ramírez; Carlos Ascues and Alejandro Hohberg.

Oddsen är i skrivande stund helt uformade efter ett ordinarie och 100%igt motiverat Palmeiras. Detta kommer såklart justeras ju närmare vi kommer start och fler ta del av informationen där ute om att Palmeiras kommer rotera kraftigt och därför väljer jag att spela max här. Har man kyla så sitter man av spelet vilket jag kommer göra men det bör även gå att sälja av med fin vinst vid matchstart för den som är uppe 02:30 i natt.

Jag väljer att spela 5/5 units på Alianza Lima +2.0 @ 1.85 hos SBObet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt