Speltips: Welcome to Craiova!

Rekarna springer fortsatt bra medan resten av spelen i boken går rent ut sagt åt helvete för tillfället. Hur som helst så är det tisdag och Sverige ska möta Rumänien på bortaplan där jag tycker det luktar målsnålt lång väg.

Vänskapsmatch

Rumänien - Sverige, spelstopp 27/3 20:30

Detta är ett möte mellan två lag som lätt ger en tankar på en varm sommar 1994, ja jag var bara 1 år när det begav sig men har sett VM-krönikan från 94 så många gånger och hört alla historier om hur jävla underbart det var att det numera känns som att jag faktiskt var där med en öl framför TV:n.

Det här spelet bygger egentligen på två saker:

1. Sveriges startelva. Sverige kommer mönstra ett rent B-lag där anfallsuppsättningen heter Isaac Kiese Thelin och John Guidetti. Mest intressant tycker jag mittfältet är där vi ser Durmaz, Fransson, Hiljemark och Ken Sema vilket är tisdagkvällens intressantaste person på förhand, det ska bli väldigt kul att se om han kan fortsätta snurra upp ytterbackar från sin position. Den här startelvan tycker jag andas mer 0-0 än 2-2 och även om det är många som säkerligen vill visa upp sig och ta en av de sista chanserna till att knipa en biljett till Ryssland så är vi nog alla överens om att blir det förlust här så är det många som kommer få det svårt att hänga med till sommarens äventyr.

2. Planen. Har ni sett hur planen ser ut? Det får Friends gräs att framstå som ett av Världens sju underverk. Planen på den nybyggda arenan i Craiova är så dålig att båda lagen som hade tänkt träna på matcharenan har ställt in sina träningar för att planen ska vara så bra som möjligt. Jag såg en intervju med planskötaren som sa att planen skulle vara "Okej" om 3 veckor, angående tisdagens fight så beklagade han sig mellan raderna och skyllde på fukten från snö och liknande.

Jag tror det här kommer bli en fight där det såklart blir svårt att få till något ordnat spel, en elva som aldrig spelat tillsammans, två lag som inte ens kunnat genomföra de normala förberedelserna med en träning på matcharenan + en av de sämsta planerna jag har sett bådar för att det blir målsnålt här.

Jag väljer att spela:

4.5/5 units på Under 2.0 @ 1.98 hos SBObet.

2/5 units på Under 0.5 @ 8.00 hos Mr Green.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt