Speltips: Redbergslids IK - Lugi HF

Senaste reken hittade hem då Malmö vann med 4 tillslut. Annars ska jag inte sticka under stolen med att det är väldigt tuffa tider för spelboken där bommarna avlöser varandra. Antingen lägger man sig ner och dör eller jobbar man vidare och om möjligt ännu hårdare vilket är vad jag har valt.

Handbollsligan

Redbergslids IK - Lugi HF, spelstopp 22/3 19:00

Sist tryckte jag mycket på hur viktigt det är att ha bra målvakter och tänker göra det återigen, speciellt nu när jag fick vatten på min kvarn efter att Beutler stängde igen och slängde nyckeln i Öresund. I Redbergslid står en av Sveriges största talanger och framtida målvakt Tobias Thulin, han kom 4:a i målvaktsligan på 37% medan Lugi har en imponerande uppsättning med Jensen 8:a och Cavar 10:a som delat typ 40/60 på ansvaret.

I det första mötet var det 14-9 i HT till Lugi som redan då mer eller mindre avgjorde första matchen och att det blev så "jämna" siffror tillslut berodde enbart på att Redbergslid vann sista 2 minuterna med 0-3. 54 mål i första mötet ger nu bra förutsättningar för mitt underspel här då linan tidigare under säsongen varit 50.5 och 51.5 så får vi en orörd 52.5 som bara måste synas. Redbergslid kommer återvända hem till Göteborg med en sak i sikte, bättre försvarsspel. Man kan inte vinna en kvartsfinal med så mycket mål insläppta så lita på att det kommer taggas till rejält medan Lugi kommer försöka göra samma sak, men istället för att förbättra sitt försvar kommer man försöka bibehålla intensiteten från match 1.

Inget av lagen är speciellt konsekventa när det kommer till antal mål i matcherna men här tycker jag mig se en liten möjlighet att läsa matchbilden. Varken Redbergslid eller Lugi är lag som drar upp tempo själva och jag har väldigt svårt att se något av lagen göra det i den här matchen heller då det alltid är lite mer risk att spela snabb handboll och faktum är att om Redbergslid gamblar och förlorar här på torsdagskvällen, ja då är man så gott som utslagna redan.

Inser att det kan blivit en del svammel i den här texten men detta kommer direkt från skallen utan några efterkonstruktioner och det är ungefär så här jag försöker läsa matcher och speciellt då totalspel.

Jag väljer att spela 4/5 units på Under 52.5 @ 1.91 hos Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt