Speltips: HK Malmö - IK Sävehof

Gårdagens rek symboliserar dagens form rätt så bra. Kristianstad -5.5 var rekat och med 16-12 i halvtid så ser det såklart väldigt bra ut. Tyvärr för vår del så vinner man 2:a halvlek med 1 boll vilket gör att spelet går förlorat med 0.5. Nya matcher idag då de 3 resterande matchserierna drar igång och jag väljer återigen att blicka mot Skåne och den här gången Malmö.

Handbollsligan

HK Malmö - IK Sävehof, spelstopp 19/3 19:00

För er som följt den här bloggen under säsongen så kommer det inte som någon överraskning att jag håller Malmö som den tveköst största utmanaren till Kristianstad. Man slutade 2:a med 4 poäng före Alingsås och valde att få möta Sävehof i kvartsfinal.

Sävehof hade återigen en säsong som gick upp och ner men slutade tillslut 8:a. Till deras försvar så har det varit mycket skador och en del turbulens under säsongen, men trots allt detta tycker jag personligen att en 8:e plats är ett misslyckande.

Malmö har varit väldigt starka på hemmaplan under hela säsongen och slutade med 13 vinster och 3 förluster där den sista förlusten kom i sista grundspelsmatchen mot Redbergslid, jag väljer att inte lägga allt för stor vikt vid den då matchen saknade helt betydelse. Kollar vi till Sävehofs bortaspel så har det även där varit mycket upp och ner och hade det inte varit för 3/4 uddamålsvinster på de 4 senaste matcherna så hade soffrorna sett väldigt mycket sämre ut, nu slutade man på 8 vinster och 8 förluster.

Malmö har i år vunnit båda möterna mot Sävehof med 28-25 på hemmaplan och sedan 29-31 på bortaplan. Jag tror man bygger på den här statistiken ikväll till 3 raka. Malmö är fulla av självförtroende, man vet vad man går för då man bland annat besegrat Kristianstad hemma i Baltiska. Sävehof kommer såklart ge det ett allvarligt försök men har väldigt svårt att se ett lag utan några bra målvakter besegra laget som hade de 2 högsta målvaktsprocenten i hela ligan.

Vad jag lärt mig genom mina år när jag följt Handbollsligan så är det att har man inte väldigt bra målvakter i ett slutspel så ryker man direkt. Här nedanför så kommer ni se top 10 i målvaktsligan 2017/2018:

HK Malmös båda målvakter längst upp medan vi inte kan hitta någon från Sävehof. Vad som bör sägas är att just Per Sandström från IK Sävehof ligger 11:a.

Jag väljer att spela 4/5 units på HK Malmö -1.5 @ 1.69 hos NordicBet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt