Speltips: Boca åker till Peru!

Äntligen har vi världens bästa turnering igång och mitt älskade Boca Juniors kliver sent i natt in i turneringen borta mot Alianza Lima från Peru.

Copa Libertadores

Alianza Lima - Boca Juniors, spelstopp 2/3 01:30

Alianza är ett av storlagen i Peru och har inlett sin säsong med 2-1-1 och 6-5 i målskillnad. Förra året åkte man ut direkt i slutspelet mot Independiente i Copa Sudamericana.

Boca har inte spelat någon internationell turnering på ett bra tag då man varit avstängda p.g.a läktarproblem hemma mot River Plate. Ni som läser mina inlägg regelbundet vet att jag håller Boca som det bästa laget i Sydamerika just nu och man leder även Superliga överlägset med 9 poäng före Talleres de Cordoba.

Här tror jag vi kommer få se en målrik tillställning där Alianza Lima kommer ut väldigt inspirerade och försöker anfalla medan Bocas styrkor ligger i det offensiva och kommer kunna trycka tillbaka Alianza rejält. Det har varit 2 stora snackisar inför det här mötet och det är just dessa som är den stora anledningen till varför vi kommer få se 3 eller fler mål. Carlitos Tevez har länge varit tveksam till spel här efter problem med axeln men ska nu vara tillgänglig och kommer att starta matchen tillsammans med Pavon och Cardona i det klassiska 4-3-3 systemet som man spelar. Snackis nummer 2 är att båda ordinarie mittbackarna Goltz och Magallán inte ens har rest med till Lima p.g.a skador vilket gör att för första gången så kommer Vergini och Heredia bilda mittbackspar, 2 spelare som så sent som förra veckan spelade en reservlagsmatch mot San Martin de San Juans reserver.

Jag tror att ett Alianza som är taggade till tänderna kommer få stora möjligheter att åtminstone göra 1 mål här medan Boca antagligen bara är för bra och gör 2 eller fler. Som vanligt i Sydamerika så blir det inga stora drops förrän det börjar närma sig matchstart och när elvorna väl kommer ut bekräftade på papper så bör överspelen droppa rejält.

Jag väljer att spela 4.5/5 units på Över 2.25 @ 1.98 hos SBObet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt