Speltips: EM 2018 - Dag 13

Dag 12 blev tillslut kanon efter att Tjeckien vände och vann mot Makedonien vilket gör att Dag 13 blir oerhört öppen. Det har varit mycket snack om matcher utan betydelse etc men faktum är att 4/6 matcher under onsdagen är vinna eller försvinna där Makedonien - Danmark är undantaget då Makedonien är utslaget och Danmark spelar "bara" för att vinna gruppen samt Serbien - Vitryssland som både står på 0 poäng i Grupp 1.

Dag 13, spelstopp 24/1 16:15

Går ut hårt direkt i det betydelselösa mötet mellan Serbien - Vitryssland. Serbiens sista matcher har slutat på 59 och 69 mål och detta är efter att man inte har någon chans att gå vidare. Vitryssland spelar likt Serbien en handboll som går ut på att springa i alla lägen och ta tidiga avslut, skillnaden är att Vitryssland spelat mer försvar i sina tidigare matcher medan Serbien i många matcher inte ens bemödat sig med att springa hem. Att det ska bli 60 mål här tvekar jag inte en sekund på eller som Per Johansson sa tidigare idag när vi bollade lite idéer, "Det blir väl 100 mål här".

4.5/5 units på Över 59.5 @ 2.06 hos Pinnacle.

I den andra matchen som startar 16:15 hittar vi 2 lag som på något sätt fortfarande har chans att gå till semifinal. Börjar vi med Slovenien så stod man för en sanslöst bra prestation under tisdagen när Spanien besegrades med 31-26 och anfallsspelet hade ett flyt som bara Slovenien kan ha samtidigt som målvaktsspelet var fenomenalt! Tjeckien vände som bekant på steken mot Makedonien och vann med 25-24 och turneringens skrällgäng nummer 1 har aldrig varit så här nära en semifinal tidigare, det kan jag lova.

Jag kommer sikta in mig på ett överspel här återigen då Sloveniens anfallsspel bara blir bättre och bättre medan Tjeckien tar rätt så tidiga avslut och gillar att springa, den som var på tårna kunde hittat bättre odds tidigare under kvällen men jag tycker den nuvarande linan är fullt spelbar.

3/5 units på Över 52.5 @ 1.70 hos Unibet.

---------

Dag 13, spelstopp 24/1 18:15

Makedonien - Danmark kommer jag att avstå spel från helt, Danmark har bara gruppsegern att spela för och kommer med all säkerhet rotera rejält medan Makedonien är utslagna och vi vet fortfarande inte om Kiril Lazarov kommer till spel, i tisdagens match mot Tjeckien var han bara inne och tog straffarna men i ärlighetens namn så kunde han knappt jogga till strafflinjen.

Vi går istället direkt till onsdagens mest intressanta match, åtminstone om man är född i Sverige eller Norge. Här har vi 2 lag som måste vinna för att kunna gå vidare och det kan faktiskt bli så att om Sverige vinner och då står på 8 poäng så kan semifinal missas, lite beroende på hur det går i den senare matchen mellan Kroatien - Frankrike. Jag har funderat länge på hur en matchbild kan se ut här och kommit fram till att det blir ett vansinnigt tempo i 60 minuter och förhoppningsvis mycket mål. Både Sverige och Norge spelar som allra bäst när tempot är högt och jag tror inget av lagen är sugna på att byta spelstil för att förstöra för det andra laget vilket gör att det blir tornadohandboll i 60 och Sverige vinner med 33-32 tillslut, hade inte det varit jävligt skoj?

4.5/5 units på Över 55.5 @ 1.88 hos Coolbet.

---------

Dag 13, spelstopp 24/1 20:30

Det är väl lika bra att kliva på Kroatien - Frankrike direkt. Oavsett vad resultatet blir mellan Sverige - Norge så kommer båda lagen att gå för fullt enligt alla rapporter på förhand (Som faktiskt verkar väldigt trovärdiga). Ska sticka ut näsan lite och säga att jag tycker detta är i princip en ren 50/50. Frankrike är det bättre laget men Kroatien har hemmafördelen men även om de franska laget är lite annorlunda nu med en del nya spelare så finns det en oerhörd rutin och ett lugn som gör att jag tror man klarar av den här situationen galant. Är övertygad om att detta blir en match som löper hela linan ut och tänker därför backa Frankrike utan att tveka.

3/5 units på Frankrike +0.5 @ 1.96 hos Coolbet.

Onsdagens sista match är stormötet mellan Tyskland - Spanien där båda lagen måste vinna för att ta sig vidare till en semifinal. Det är 2 lag som verkligen blandat och gett under hela mästerskapet men jag ser klart störst potential i "Bad Boys" från Tyskland. Spanien har stora problem med sitt anfallsspel och helt ärligt så kan man fundera över laguttagningen, att en spelare som Joan Canellas fortfarande spelar i det spanska landslaget är för mig en gåta. Jag tror att Tyskland saknar Paul Drux men man har det rätt gott ställt på 9-meter så det ska gå bra, man kommer till den här vinna eller försvinna-matchen och vet att det är skarpt läge. Jag förväntar mig och tror stenhårt på att Tyskland bara vinner mot Spanien och tar sig vidare till semifinal vilket isåfall gör dem livsfarliga.

4/5 units på Tyskland -0.5 @ 2.05 hos Coolbet.

---------

Det var mina tankar om onsdagens matcher. Det kan komma några spelarspecialer men inte i ett inlägg utan då hittar ni de enklast i min spelbok eller på min twitter där jag heter @AndreasB1897

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt