Speltips: Målsnålt i Polen?

Det har varit några dagars frånvaro då jag vid 24 års ålder drabbades av ett ryggskott, framtiden ser ljus ut.. Nog om det, det finns en del CL-matcher på dagens schema och jag vänder blickarna mot Polen där vi har ett stormöte att se fram emot.

Champions League

Vive Kielce - PSG, spelstopp 26/11 19:00

Det har inte gått helt smärtfritt till, men Kielce kommer ta sig vidare och vad man kommer fokusera på nu är att komma så högt upp som möjligt i gruppen för att få en så skonsam lottning som möjligt i slutspelet.

PSG leder gruppen och har 7/8 vinster. Man känns inte lika dominanta i år, förra säsongen så hade jag PSG som solklara favoriter men årets upplaga gör att jag tvekar lite på om man har vad som krävs för att vinna turneringen.

Jag kommer gå på ett underspel, vilket spontant kan kännas som ett dumt beslut. Pengarna har strömmat in på övern sedan igår och det är 2 målglada lag. Men jag tror att dagens match blir lite annorlunda, det är en viktig match där Kielce kan ta sig uppåt i tabellen och säkra en slutspelsplats medan PSG kan rycka ifrån och mer eller mindre säkra första platsen vilket innebär att man slipper spela åttondelsfinal och går direkt till kvartsfinal.

Kielce är bara över den här linan 1/4 på hemmaplan i år och de 3 matcherna som är under är det med marginal. Kollar vi på PSGs bortaspel så är siffrorna desamma, 1/4 är över och de resterande 3 är således under. PSG spelar en helt annan handboll på bortaplan i år vilket man kan se i ligan, man är inte alls över 60 mål lika ofta som tidigare år, nu är det ändå 3/5 i ligan som gått över 60 men det är mot väldigt passande motstånd för just tempostark handboll. Kielces facit i ligan är totalt meningslöst då lagens kvalité är dålig nästan rakt igenom.

Jag tror vi får se en tuff match där man inte springer ihjäl sig i onödan, bra målvakter och försvar gör att den här matchen går under 60. Senast till exempel så vann PSG borta mot starka Veszprem med 24-29, man släppte alltså in endast 24 (!!) mål mot kanske Europas bästa lag, det säger en del.

Jag väljer att spela 3/5 units på Under 59.5 @ 1.91 hos Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt