Speltips: 2 bra målvakter i Skopje och 2 bra spel.

Maxspelet gick vägen igår, alltid skönt. En rek är redan ute till söndagens match i Champions League mellan Dinamo Bucaresti - Ademar Leon och som jag skrev på Twitter redan igår så är det spelet riktigt riktigt bra då det blåser rejält i Dinamo och man förlorade mot CSM Bucaresti med 11 bollar under gårdagen. Nog om det, här kommer en liten text till ett av lördagens stormöten i Champions League och vi tar oss till Makedonien.

Vardar Skopje - FC Barcelona, spelstopp 14/10 17:30

Vardar har startat gruppspelet bra, 3 vinster och 1 oavgjord som kom i den senaste matchen på bortaplan i Ungern mot Pick Szeged. En match där jag hade rekat Vardar -0.5 och den evige målsumparen Timur Dibirov får friläge med 10 sekunder kvar och skjuter 2 meter över vilket resulterar i att matchen slutar 26-26.

Barcelona har inlett på liknande vis, 3 vinster och 1 oavgjord där den oavgjorda kom i premiären på bortaplan mot Rhein-Neckar Löwen. Man är tillsammans med Vardar och just RNL de 3 som än så länge är obesegrade i Grupp A.

Vardar har som jag skrivit om tidigare helt och hållet lagt om sin gameplan. I några år så var det full fart framåt och så hoppas vi att Sterbik lyckas med ett och annat mirkael (Vilket han också gjorde) medan man i år har gått över till en klassisk Balkanstil där matcherna ska vinnas i försvaret och man är väldigt disciplinerade. Man kan se det svart på vitt i både SEHA-Liga men främst i Champions League där matcherna är av såpass stor betydelse att matcherna blir än mer målsnåla, totalt antal mål i de första 4 matcherna är 52, 49, 50 och 48. Detta är alltså mot lag som inte på något sätt är kända för att spela matcher runt 50 strutar utan mer upp mot 55.

Jag bedömer Barcelona som ett likvärdigt lag i målproduktion men de har också en tendens till att spela oerhört tajt när de möter lag som gör detsamma. Vardar kommer styra den här matchens tempo till 100% och det kommer bli som så att det största fokuset kommer hamna i defensiven. Lägger vi därtill att det är 2 målvakter i toppform, Arpad Sterbik och Gonazlo Perez de Vargas så kan vi återigen hamna under 50 mål faktiskt.

Oddset har droppat lite och hade jag varit lite mer på tårna och fått bättre pris så hade det blivit en högre insats.

Ett odds som gått åt andra hållet är vinst till Barcelona som jag också kommer att spela, Vardar blir lite överskattade på hemmaplan här. Givetvis så kan man vinna men man är inte alls lika bra som förra året när man Champions League medan jag tycker Barcas relativt unga lag har tagit stora steg framåt sett till förra säsongen.

Jag väljer att spela 3/5 units på Under 54.5 @ 1.90 hos bet365 & 3/5 units på FC Barcelona -0.5 @ 2.55 hos Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt