Speltips: Kris i Rumänien!

I väntan på kvällens maxspel så har jag fått tag i lite information från Rumänien där det minst sagt blåser inför helgens Champions League.

Champions League

Dinamo Bucaresti - Ademar Leon, spelstopp 15/10 17:00

Dinamo spelar i Grupp C som är en av de svaga grupperna i Champions League och man har ett klart och tydligt mål, bli bland de 2 första och avancera till slutspelet. För tillfället så ser det svårt ut då man ligger sist i gruppen, 1 vinst och 3 förluster där den senaste förlusten borta mot Elverum blev droppen, matchen slutade 40-32 till norrmännens favör och jag återkommer till rekationerna efter den matchen.

Ademar Leon hör till vardags hemma i den spanska ligan, men i Champions League så ligger man nästsist i Grupp C efter 3 förluster och 1 vinst men lite bättre målskillnad än söndagens motståndare. Formen är sådär och igår fick man överraskande stryk på hemmaplan mot Guadalajara med 20-26 i Liga ASOBAL.

Nu är det så här att trots att man toppar den rumänska ligan med 6/6 vinster så är ledningen och sponsorer allt annat än nöjda med Dinamos inledning av säsongen. Igår så avbröts tydligen träningen i slutet och styrelse/sponsorer hade ett rejält snack om att det här inte är hållbart och då syftar man mest på den pinsamma överkörningen borta mot Elverum i helgen. Detta ska inte ha mottagits speciellt bra av ett par spelare i truppen och rätt så rejäla argument ska ha uppstått. Man har även en ny tränare så någon stabilitet i det rumänska laget är det inte att tala om. Lägger vi därtill att man spelar ett oerhört viktigt bortaderby mot CSM Bucaresti om bara några timmar och leker med tanken att man förlorar där vilket är fullt möjligt, ja då kan precis vad som helst hända. Vill också lägga till lite kort att Dinamo dras med skador och det finns obekräftade rykten om att spelare fejkat skada för att inte behöva spela åtminstone kvällens derby.

Matchen känns som en typiskt 50/50 match från början och kan mycket väl landa vid t.ex. ett oavgjort resultat. Jag hade inte spelat Ademar vid normala förutsättningar men då det blåser rejält och verkar vara olika uppfattningar om prestationer och dylikt så måste jag trycka. Misstänker att denna information kommer nå mer och mer folk ju närmare vi kommer avkast så en stor marketbeat ska vara fullt möjlig.

Jag väljer att spela 4/5 units på Ademar Leon -0.5 @ 2.10 hos bet365.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt