Speltips: Lördagsunderhållning från "Ria Ria Hungaria"

Överspelet senast blev ingen höjdare, en trött första halvlek som satte stopp för vinstchanserna. Nya tag och jag beger mig till Ungern för lite Champions League-handboll där de regerande mästarna från Skopje kommer på besök.

Champions League

Pick Szeged - Vardar Skopje, spelstopp 7/10 17:30

Man kan beskriva Pick Szegeds inledning av årets Champions League som att man har gjort vad man ska, men inte mer. Det började förlust borta mot Nantes, en match man mycket väl kan vinna men slutsiffrorna skrevs till 30-26 med fördel Nantes. Revanschen kom veckan efter på bortaplan mot ett numera svagt PPD Zagreb och senast blev det överkörning hemma mot IFK Kristianstad, ett rätt så väntat resultat också då reaktionen från Kristianstads superinsats borta mot Barcelona var tvungen att komma.

Vardar Skopje är som bekant de regerande mästarna och har inlett likt en mästare. 3 raka segrar där det började med en enkel vinst borta mot polska Wisla Plock, sedan ledning från start till mål hemma mot Nantes och senast återigen ledning från start till mål på hemmaplan mot PPD Zagreb.

Detta är 2 lag som kommer ta sig enkelt vidare från gruppspelet, men skillnaden är sedan att Szeged aldrig kommer ta sig vidare längre än till kvartsfinal då man helt enkelt har ett för dåligt lag som dessutom på en del håll börjar bli till åren. Vardar har som vanligt ett kanonlag, det börjar också bli lite till åren med Sterbik i täten men det finns en annan grundkvalité här än i Szeged. Jag är övertygad om att Vardar inte kommer försvara titeln i år men att man kan gå till Final Four är mycket möjligt.

Var vi ha Szeged i år är lite svårbedömt då man spelar matcher i den ungerska ligan där vinstmarginalen är ca 10 mål per match med Vardar har stenhårda drabbningar imellanåt i SEHA-Liga. Nu har Vardar fått lite vila och kommer 100% redo inför den här fighten, man har ett respektlöst spel som gör att man tagit många fina segrar på bortaplan genom åren i Champions League och i SEHA-Liga. Jag tror man har en mycket bra chans att ta alla poängen här, Szeged har blivit överskattade efter senaste överkörningen av Kristianstad.

Med andra ord så tycker jag att marknaden har fel här och väljer således att gå min egna väg:

Jag väljer att spela 4/5 units på Vardar Skopje -0.5 @ 2.29 hos Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt