I Argentinas senaste match rekades över 2.5 mot Brasilien, tyvärr vann Argentina bara med 1-0 men chanser saknades inte. Nu rekas inte överspelet men ett gäng mål räknar jag med minst sagt.

Träningsmatch

Singapore - Argentina, spelstopp 13/6 14:00

Singapore är då ingen fotbollsnation som får en att tänka "WOW". Ett lag rankat på plats 157 i världen av 211 lag, detta innebär alltså att man är bakom länder som Mauritius, Chad och Burundi. Vilken världsdel tillhör ens Chad? Who knows. Singapore tar inte många poäng under ett år och förlorar mest, senast var det mot Chinese Taipei vilket innebär att det blir svårt att nå de Asiatiska Mästerskapen, detta i runda 3.

Argentina är å andra sidan en mycket bra fotbollsnation, men det vet vi redan om. Senaste gjorde man en helt okej match mot Brasilien där Messi och Di Maria var de två bästa spelarna i min mening. Matchens enda målskytt blev ex River Platespelaren och nu mera Sevillaspelaren Gabriel Mercado. Detta var Jorge Sampaolis första match som förbundskapten för Argentina och det går inte att få en mycket bättre start än att slå rivalen Brasilien i ett Superclasico om än i en träningsmatch.

Nog om Singapores FIFA-ranking som vi alla vet egentligen inte säger allt för mycket. Jorge Sampaoli har återigen valt att leva upp till sitt rykte som lyder något i stil med "Anfall är bästa försvar". Sampa har valt att spela 2-3-4-1 i morgondagens möte mot Singapore vilket innebär att startelvan kommer se ut som följande:

Romero; Mammana, Fazio; Salvio, Biglia, Acuna; Gomez, Lanzini, Dybala, Di Maria; Correa.

Det är inte Argentinas bästa möjliga lag som startar men det är fortfarande ett lag som hade kunnat slå nästan vilket som helst i världen när allt stämmer. Taktiken går enligt Sampa ut på att man ska erövra bollen omdelbart vilket kanske inte är så svårgissat med enbart 2 försvarare, men det innebär också att ett sånt här framtungt lag med dessa kvalitéer kommer kunna vinna bollen högt flera gånger och på så sätt straffa ett dåligt Singapore gång på gång.

Vid en vanlig laguttagning så hade jag inte spelat ett sådant här stort hcp på Argentina, inte en chans. Men nu trycker jag återigen på att det är Sampa vid rodret och att de faktiskt kommer ut till matchen med en makalös offensiv, jag blir inte förvånad om det blir väldigt stora och jobbiga siffror imorgon.

Jag väljer att spela 3/5 units på Argentina -5.0 @ 1.88 hos SBOBet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt