Glädje, nervositet och sorg. Det var inte den matchen och matchbilden som jag förväntade mig. Visst, man visste att Tyskland skulle komma ut starkt och dominera bollinnehavet. Den långa bollen från Boateng och Kroos på en djupledslöpande Werner eller Reus var så när resulterande vid en handfull gånger i match inledningen. Augustinsson och Lustig fick det svettigt vid ett flertal gånger, men Sebastian Larssons arbete defensivt gav Sveriges ytterbackar ett lugn.

Idag får vi se England ta emot Panama redan klockan 14. En match som på ett sätt kan komma att likna den matchen vi såg igår kväll, men visst rankas Sverige högre än Panama.

England kommer att dominera såväl bollinnehav som målchanser. I Englands premiär frälstes man av Tottenham spelaren Harry Kane. Bägge målen kom efter en hörna. Roy Hodgsons taktik med att Kane skulle slå hörnorna för två år sedan var rent ut sagt idiotiska vågar jag säga med facit i hand. Men, segern satt långt inne. På tilläggstid kom 2-1 målet.

I mötet med Tunisien vann man hörnmatchen samt hade stort bollinnehav.

Panama, som alla vid det här laget, har haft en bråkig resa till VM med “spökmål”, tanter och avbytare. I premiären mot Belgien orkade man hålla tätt i 47 minuter. Sedan gick man på pumpen och Belgien vann tillslut matchen komfortabelt med 3-0. Noterbart är dock att i andra halvlek när man tappade matchen så skapade man och betydligt fler målchanser.

Man fick 9 hörnor mot sig, och skapade bara 3 stycken. I matchen drog man också på sig en hel del kort, 5 för att vara exakt.

Jag väljer att kliva in på ett specialspel som Unibet erbjuder. “England vinner matchen, får flest hörnor och Panama tar flest kort” till oddset 1,80. Jag kliver in med 4/5 units.

-----------------------------------------------------------------------

Den andra matchen jag väljer att fokusera på är kvällsmatchen mellan Polen och Colombia. Det blev en blytung start favoriterna i grupperna, här måste något av lagen vinna för att ha chans till avancemang.

Colombia fick ett tidigt rött samt straff emot sig i matchöppningen, trots en reducering så orkade man inte kontrollera matchen i 90 minuter. Något positivt från förlusten mot Japan var att James Rodriguez kom in och såg ut att kunna prestera trots bekymmer. Colombia vill som vi vet ställa om likt Mexico och utnyttja sina skickliga yttrar för att kunna såra motståndarnas backlinje.

Polen åkte på en förlust mot Senegal med 2-1 efter ett sent reduceringsmål av Krychowiak. Man ska inte dra för stora slutsatser av den matchen, men visst ska man kunna få ut mer av en trupp med spelare som Lewandowski, Milik och Zielinski. Man kommer förmodligen att få kontrollera matchen med sitt bollinnehav stora delar av matchen, vilket kan leda till målchanser.

Jag kommer att välja att kliva in på hörnlinan i denna match. Visst, Polen och Colombia skapade bara 3 hörnor var i deras premiärer. Men, i denna match med andra förutsättningar så måste man gå fram.

Jag kliver in på över 9,5 hörnor till oddset 1,95 hos Betser med 2/5 units.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt