Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 33

Stryktipset 2018-08-16

Första höstveckan med helengelskt på stryktipskupongen och det ser ganska intressant ut med några stora favoriter som troligen blir alldeles för hårt streckade! Fem av lördagens matcher kommer från Premier League och åtta från The Championship.

Förra veckan lyckades jag pricka elva rätt, men missade tyvärr tvåan i Fulham - Crystal Palace (där jag chansade med enkelkrysset) och tvåan i Örebro - BP (där jag hade med krysset, men det räckte inte).

Chelsea FC Arsenal FC
1. Chelsea FC - Arsenal FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Chelsea är långt ifrån klara med att få till spelet trots mycket intressanta spelare och tränare. Sarri har antytt att han kan behöva ett par månader och det tycker jag låter lite... Det blev till slut en klar seger i premiären mot Huddersfield, men hemmalaget var inte chanslöst och skapade en del i första halvlek.

Arsenal förlorade klart mot City och Unai Emery har fått tufft motstånd direkt. In med Lacazette och Lichtsteiner nu?

Lördagens kvällsmatch i Premier League är riktigt intressant och svårtippad på förhand. Krysset ligger några till hands, och jag är lite sugen på tvåan till 19 procent av strecken (torsdag lunch), men fegar och plockar den något mer troliga ettan.

Everton FC Southampton FC
2. Everton FC - Southampton FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Everton har värvat mycket intressant och hade både 1-0 och 2-1 i Wolverhampton, men fick nöja sig med 2-2 då. Jagielka lyckades bli utvisad och är avstängd, men jag vet inte om det är någon större förlust. Jag läser att Richarlison (dyrt nyförvärvet och tvåmålskytt senast) ska ha lite problem med en vad, men han har nog inga problem på lördag. Håll utkik!

Southampton däremot kan få stora problem i år igen. Tyvärr har fina Saints tappat lite av sin identitet med nya unga intressanta spelare. Men 0-0 i premiären mot Burnley behöver de inte skämmas för.

Everton är såklart mycket bättre och mer intressant än Southampton, MEN det är inte alls säkert att de är speciellt bra så här tidigt. Just nu är 62 procent av strecken på ettan och det är redan för mycket. Oddsmarknaden ger Everton 50 procents chans. Jag väljer 1x.

Leicester City FC Wolverhampton Wanderers FC
3. Leicester City FC - Wolverhampton Wanderers FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Leicester lyckades inte ta poäng mot United i premiären, men jag tycker de ser riktigt intressanta ut trots att Mahrez har lämnat. Vardy hoppade in i premiären och är nog spelklar nu. Superplus!

Wolverhampton är självfallet riktigt intressanta och de kan mycket väl bli ett lag för övre halvan. Ruben Neves presenterade sig direkt i PL med ett mål och en assist.

Två lag som ser spännande ut. Hemmaplansfördelen gör att jag väljer 1x.

Tottenham Hotspur FC Fulham FC
4. Tottenham Hotspur FC - Fulham FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Tottenham hade flera spelare i Englands VM-trupp och alla är nog inte fullt redo ännu. Trots det var de helt OK i Newcastle i premiären.

Fulham förlorade klart i premiären trots att de hade mycket av spelet. De har värvat ordentligt och skulle kunna hålla sig undan från nedflyttningsstrecket.

Londonderby där jag tror att Spurs är för bra. Trots att de kommer bli riktigt hårt streckade spikar jag.

West Ham United FC AFC Bournemouth
5. West Ham United FC - AFC Bournemouth Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

West Ham har luftat på plånboken, men jag är trots det tveksam till dem i år. De var chanslösa i Liverpool, men det kommer fler lag vara.

Bournemouth vann relativt komfortabelt mot Cardiff och jag inbillar mig att de kan överraska positivt i år. De tog poäng i 10 av 19 bortamatcher i fjol.

West Ham blir relativt klara favoriter här, Jag har känsla för Bournemouth och tar x2.

Bristol City Middlesbrough FC
6. Bristol City - Middlesbrough FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 12

Eliasson har spelat till sig en plats i Bristol City och det trodde jag inte för ett halvår sedan. De har värvat en hel del i år och kan kanske kämpa om playoff. De fick 0-2 i Bolton senast, men lyckades kriga till sig oavgjort och var nog det bättre laget.

Tony Pulis har faktiskt varit flexibel i Middlesbrough, med inhoppande ungdomar och till och med en trebackslinje i kortare perioder. Martin Braithwaite och Stewart Downing kommer nog hjälpa Britt Assombalonga till många mål framåt i år. Boro tippades tvåa i The Championship före säsongen.

En riktigt svårtippad match på förhand och helgarderingen hade varit skön. Men jag kör alltid 256 rader på mina spelförslag och väljer bort krysset.

Hull City Blackburn Rovers
7. Hull City - Blackburn Rovers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Hull kan få en tuff säsong efter att ha tappat en del del kvalitet i truppen. De har börjat säsongen med förlust mot Aston Villa och 1-1 borta mot ett troligen svagt Sheffield Wednesday. Jag tror Hull kommer att få svårt med målskyttet i år.

Blackburn tycker jag är mycket mer intressanta på förhand. De var riktigt vassa i League One och har fullt med erfarenhet från The Championship i truppen. Senast fick de 0-0 mot Millwall, men var något bättre.

Jag ser oerhört fint spelvärde i Blackburn till 24 procent av strecken och chansar riktigt ordentligt med enkeltvåan.

Ipswich Town Aston Villa
8. Ipswich Town - Aston Villa Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 2

Ipswich kommer att få kämpa för att hålla sig kvar i år. De har värvat spelare från League 1 och 2 och det kan vara farligt med spelare utan Championshiperfarenhet. Senast mot Rotherham hade de oflyt efter ett sent Rotherhamavgörande trots ett bättre Ipswich.

Aston Villa kommer nog vara ett topplag i år och de har ungefär samma lag som i fjol. Det var imponerade att lyckas slå Wigan senast.

Jag har bra känsla för Villa här och spikar till 49 procent.

Leeds United Rotherham United
9. Leeds United - Rotherham United Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1X

Under Bielsa ser Leeds ut som ett lag som spelat ihop i åratal och klipp med fantastiskt spel har cirkulerat på sociala medier. Men så ägnar de dagligen timmar på träningsarenan också. Pontus Jansson fick debutera i cupen efter att ha varit på bänken i ligan (han kom sent igång efter VM).

Rotherham kommer att få kämpa riktigt ordentligt för att hålla sig kvar. Segern senast var turlig och i matchen före var de chanslös i Brentford.

Leeds vinner kanske detta med 5-0, men samtidigt blir Leeds alltid överstreckade på Stryktipset. Redan nu ligger 76 procent av strecken på ettan och jag gissar att det kommer närma sig 80 med tanke på Leeds start av säsongen. Det gör att jag ser oerhört värde i krysset till gissningsvis 10-11 procent.

Millwall FC Derby County
10. Millwall FC - Derby County Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Millwall kommer att kämpa till sig poäng i år också, men jag är tveksam till om det kommer gå lika bra trots att de inte tappat mycket spelare. Spelbolagen tippade Millwall på undre halvan i årets The Championship.

Derby fick en käftsmäll mot Leeds och lite att tänka på för Lampard och Morris. Truppmässigt tycker jag att de har ett lag för topp sex, men är Lampard mogen uppgiften?

Derby är nog bättre än Millwall och jag viktar mot höger.

Reading Bolton Wanderers
11. Reading - Bolton Wanderers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

Reading har haft lite otur som har noll poäng så här långt och behöver en seger nu. Inför säsongen rankades Reading som fjortonde lag i ligan enligt oddsmarknaden.

Bolton kommer nog få det tufft i år också och jag inbillar mig att de (till skillnad för Reading) har maxat utfallet så här långt. Fyra poäng på två tuffa matcher är riktigt bra, men de har inte haft mycket boll i matcherna och förlorat skottstatistiken klart. Rankade sist i ligan tillsammans med Rotherham inför säsongen.

Jag har feeling för hemmalaget och med tanke på resultaten efter de två första omgångarna tror jag att det kommer finnas fint spelvärde i ettan. Just nu har Reading 47 procent chans till vinst enligt oddsmarknaden och är streckade till 44 procent.

Sheffield United FC Norwich City FC
12. Sheffield United FC - Norwich City FC Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: X2

Sheffield United har inte direkt imponerat så här långt. Förlust hemma mot Swansea, klar förlust i Middlesbrough och sedan en kämpaseger borta mot QPR där de hade domsluten med sig. The Blades var tippade att hamna elva före säsongen enligt oddsmarknaden.

Norwich tippades att komma tia inför säsongen. En poäng så här långt, men offensiven ser det verkligen inte ut att vara något fel på. Skotske Jordan Rhodes har gjort mål tidigare i karriären och förväntas komma igång med det igen. Han flankeras av Teemu Pukki, som har erfarenhet från hög nivå, och kubantyske Onel Hernandez, som tydligen ser riktigt intressant ut.

Jag tycker att Norwich ser mycket mer intressanta ut än Sheffield United och med ca 50 procent av strecken på ettan spelar jag x2.

West Bromwich Albion Queens Park Rangers
13. West Bromwich Albion - Queens Park Rangers Odds, statistik och head-to-head Vårt tips: 1

West Bromwich ska upp i PL igen och efter chocken mot Bolton i Premiären har de kryssat i Nottingham och sedan slagit Norwich i en sanslös tillställning. Truppen bör vara bra nog för att West Brom ska kämpa om uppflyttning.

QPR såg senast inte så dåliga ut som resultatet visar. Sheffield United fick sina mål via en marginell offside och en riktigt billig straff. Många intressanta ungdomar i QPR, till exempel "tian" Eberechi Eze som tydligen varit riktigt bra under starten av säsongen, men med en massa ungdomar behöver de börja ta poäng för att inte tappa konceptet helt. Angel Rangel (35 år) har nyligen signat och det kan nog vara vettigt att ta in rutinerade spelare av den typen som komplement till ungdomarna.

Det är inte så illa i QPR ändå kanske, men nu tror jag helt enkelt att motståndet blir för tufft. Än så länge är "bara" 63 procent av strecken på ettan, men det lär ändra sig till lördag och kanske krysset ska med i stora system.


Spelförslag på Stryktipset på 256 rader:

1
1
X
2
1
X
3
1
X
4
1
5
X
2
6
1
2
7
2
8
2
9
1
X
10
X
2
11
1
12
X
2
13
1


Spelförslag på Topptipset på 32 rader:

1
1
X
2
1
X
3
1
X
4
1
5
X
2
6
1
2
7
2
8
2






SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Aktiva andelsspel

Andelsspel av Susarn
  • 50
    andelar
  • 249 kr
    per andel
  • 15:59
    lördag
Susarn
Susarn
Expert på 1x2.se
12 miljoner JP, Susarns egen Red.
Andelsspel av Andreas Nord
  • 50
    andelar
  • 100 kr
    per andel
  • 15:59
    lördag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Byggs på stream
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt