Speltips: Kvalserien: Huddinge-Borlänge

Nu måste de väl ändå va dags för en seger för Huddinge? Tre raka nederlag mot Borlänge nu och det är något jag inte tror Stockholmarna är speciellt nöjda över. Men vinner Huddinge det fjärde mötet, ja då är de tidigare mötena historia för då har man gett sig själva ett finfint utgångsläge att ta sig upp till Hockeyallsvenskan. Lite att man har allt i sina egna händer i såna fall därefter! Visst tidigt att säga, men det börjar ju dra ihop sig!

Jag har hållit Huddinge väldigt högt i år och blev mäkta imponerade av Borlänge att dom slog ut Huddinge i två raka matcher i Hockeyettafinalen! Hade inte alls förväntat mig det så blev lite utav en chock. Den goda formen efter jul höll i sig och det visade man ju framförallt i Allettan då man gick och vann den norra serien. Men känslan är att formkurvorna går åt varsitt håll här numera. Huddinge känns som de blir bara bättre och bättre, och Borlänge känns lite svalare. Ska ju sägas att Borlänge har varit väldigt effektiva då de mött Huddinge också!

Senast vann Borlänge i Kvalserien med 5-3. Men Huddinge mäktade med hela 51 (!) skott på bortaplan. Men det gjorde inte mig något att resultatet blev som det blev då jag hade mitt första maxspel på länge på överspelet. Överspelet va länge i mina tankar här med, men tycker att Huddinge, på hemmaplan borde ha större chans än överspelet. Börjar gälla alltmer nu också, så defensiven brukar kunna tajtas till lite extra. Och är det något lag som kommer göra målen, så tror jag det ändå kommer bli Huddinge.

Resultat i Hockeyettafinalen:

Borlänge-Huddinge 5-2

Huddinge-Borlänge 4-7

Huddinge är ju i grunden ett bättre lag än Borlänge. Samtliga femmor kan producera så man har en väldigt fin bredd i truppen. Tror återigen på en väldigt fartfylld match och Borlänge känns inte alls lika vassa borta som hemma. Men det är ju två väldigt offensiva lag så överspelet är ju inte dumt här heller. 5-2 Huddinge?

Huddinge -0.5 @ 2.03 - Coolbet, 2.5/10 units!

Huddinge EH -1 @ 2.80 - Svenska Spel, 2.5/10 units!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt