Speltips: Kvalserien: Västervik-Piteå

Dags att smygstarta omgång 3 i den Hockeyallsvenska kvalserien. Västervik vänder hemåt igen efter förlust uppe i Stockholm mot Huddinge med 3-2. Piteå jagar sina första poäng efter 2 raka förluster.

Suttit och väntat hela dagen på att Västervik ska spelas ner och nu är känslan att vi inte får så mycket lägre på hemmalaget. Perfekt! För nu kliver jag in på bortalaget Piteå. Att Västervik ska stå i 1.50 är för mig helt omotiverat. Västervik är hemmastarka och har en bättre trupp, men för mig kan jag inte förstå att det kan skilja över 50 punkter mellan Västerviks odds mot Piteå, jämfört med Trojas odds mot Piteå. I mina ögon är Troja ett bättre lag än Västervik och Piteå är bättre än vad många tror. Jag skulle nog nästan kunna sticka ut hakan och säga att Piteå är det bästa laget från Hockeyettan, åtminstone topp 2.

Västerviks Victor Öhman klev av matchen senast skadad. Varken han eller Alexander Viklund fanns med på morgonträningen så oklart om dessa verkligen kommer till spel. Victor Öhman är en av Västerviks absolut bästa spelare och de vore ju ett stort tapp i så fall.

Piteå släppte 7 mål sist mot Troja och några av målen var verkligen bjudningar. Tror Troja gjorde 2 eller 3 identiska mål där en Piteå-back skulle spela förbi forwarden bakom mål där pucken fastnade på spelaren och forwarden passade in till en fri kille i slottet. Inte mycket att göra som målis då! Annars blev skotten 37-34 så jämnt på den fronten.

Visst ska Västervik vara favoriter men jag tycker att dom är alldeles för stora favoriter nu och värdet sitter helt och hållet på bortalaget. Tror det kan bli skapligt jämnt och kan Piteå hålla sig från utvisningsbåset är det en betydligt öppnare match än på förhand. Skulle även gissa på att Piteå åkte direkt ifrån Ljungby, så man har ingen långresa i benen heller!

Jag delar upp insatserna här.

Piteå +1.5 @ 1.85 - bet365 1,66/10 units.

Piteå +0.5 @ 2.59 - Pinnacle 1,66/10 units.

Piteå ML @ 3.30 - NordicBet 1,66/10 units.

Totalt 5/10 units!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt