Speltips: Fantasy Premier League: Inför Omgång 10

God förmiddag, mina vänner. Det är dags för en ny omgång av Premier League, och en ny möjlighet att klättra i tabellen för vår egna tävling. Förra veckan var det vår egen sportälskande teknikkonsult Joel Hinz som kammade hem flest (69) poäng i ligan. I veckan blev han dessutom intervjuad i 1x2-podden! Lyssna på avsnittet här.

Bra vecka för Joel med andra ord, men det kan svänga fort i Fantasy och det gäller att man är bra förberedd. Det ska jag se till att jag är, och du som läser också.

Som vanligt finns det vissa spelare som behöver bytas ut, och vissa som kan vara lämpliga att ersätta med. Vi spiller ingen tid och går igenom vilka som måste ryka direkt.

Eric Bailly, Manchester United. Det mest självklara bytet inför den här helgen. Åkte på en knäskada i senaste omgången mot Chelsea och väntas inte vara tillbaka förän nästa kalenderår.

Alvaro Negredo, Middlesbrough. Jag har ju propsat för att man ska ha Negredo i sitt lag, men efter några riktigt svaga omgångar den senaste tiden får jag pudla och nu säga att det är dags att byta ut honom. Middlesbrough gör otroligt få mål, och Negredo själv har inte nätat en enda gång sedan premiären.

Etienne Capoue, Watford. Jag tror att många stirrade sig blinda på fransmannens målfacit i inledningen, då han gjorde fyra mål på fem matcher. Det här är normalt ingen poängspelare, och lirar dessutom i Watford som har en tung period. Nio Fantasypoäng på de fyra senaste indikerar att det finns bättre värde på andra fronter.

Vilka spelare är det läge att byta in då, kanske ni undrar?

Diego Costa, Chelsea. Gjorde inget mål senast när Chelsea besegrade Manchester United med 4-0, men att Chelsea presterade bra är positivt för Costa. Nu har man en något enklare period med Southampton, Everton och Middlesbrough. Kostar lite mindre än Zlatan och Aguero, och är en konsekvent målskytt som du kan lita på.

Charlie Daniels, Bournemouth. Här är det egentligen hugget som stucket mellan honom och Adam Smith. Båda är försvarare i Bournemouth, som spelat varje minut av Premier League-säsongen så här långt. Daniels gjorde mål och assist för två omgångar sedan när Bournemouth körde över Hull med 6-1. Ingen nolla den gången, men väl i senaste omgången när hemmamötet med Tottenham slutade 0-0. Defensiven har sett mycket bra ut på sistone och i de närmaste tre omgångarna möter man lag som just nu tillhör den undre halvan.

Philippe Coutinho, Liverpool. Som jag varit inne på tidigare har Liverpool ett mycket lovande spelschema under en längre tid och fler än bara Coutinho borde bytas in från Liverpool. Coutinho gjorde mål senast mot West Bromwich i 2-1-segern och har gjort tio poäng mer än Firmino och Mané den här säsongen i Fantasy.

Ha en trevlig lördag allesammans och lycka till i Fantasy!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt