Speltips: Fantasy Premier League: Inför Omgång 8

Många med mig skriver nog under på att det rådde abstinens från klubblagsfotboll under landslagsuppehållet som nu äntligen är över. Premier League tuggar vidare i helgen, precis som vår egna tävling där du kan vinna schyssta priser.

Vår kära tennisexpert Adam kammade hem flest (81) poäng i förra omgången och smög upp på en fjärdeplats i ligan. Grattis till dig Adam! Jimmie Ström, Kristoffer Guldberg och Stein Ove Olaussen som fortfarande ligger före Adam behåller hedern i kroppen. Vi övriga får göra bättre ifrån oss. En snubbe som bevakar tennis majoriteten av sin vakna tid kan ju inte tillåtas komma före, eller hur?

Som vanligt tänkte jag redovisa mina tankar inför helgens omgång, och berätta vad man borde tänka på vad gäller byten. Vi börjar med dem som det är dags att ställa tillbaka i kylen.

Zlatan Ibrahimovic, Manchester United. Efter en lovande start på säsongen har nu svensken gått mållös från de senaste två matcherna i ligan. På måndag väntar en tuff bortamatch mot Liverpool, som förvisso tenderar att släppa in en del mål. Helgen efter väntar ännu en bortamatch, mot Chelsea. Jag tror att Zlatan får det tufft i dessa matcher och formen är oberäknelig från Zlatan såväl som Manchester Uniteds sida. Ett värde på 11,5 kan komma till bättre användning någon annanstans. Man får ställa det i relation till vem man kan byta in.

Jamie Vardy, Leicester. Jag har inte hittills reflekterat över Jamie Vardy i FPL. Oerhört dyr, i ett lag som förstärkt med offensiva krafter och som dessutom spelar på två fronter den här säsongen. Det skulle aldrig falla mig in att ha honom i mitt lag. Men någon av er där ute kanske har det? Byt ut illa kvickt i så fall. Bara två mål i ligan. Bortamatch mot Chelsea i helgen och CL redan på tisdag mot FC Köpenhamn.

Willian, Chelsea. Willian har gjort det bra så här långt, och spelade hem tio poäng i den senaste omgången till alla som hade honom i sitt lag. Tyvärr har hans mamma gått bort i cancer nyligen och Willian har mått dåligt under hela perioden hans mamma varit sjuk. Han missar med största sannolikhet matchen imorgon mot Leicester.

Vilka spelare är då prospekt att byta in?

Christian Benteke, Crystal Palace. Målskytt i två raka omgångar och möter ett fallerat West Ham i helgen. Tillhör den något billigare kategorin när det kommer till anfallare, då han kostar 7,7. Kan vara en värd investering, han ser ut att bli Crystal Palace notoriska målskytt den här säsongen.

Hugo Lloris, Tottenham. Fransmannen blev skadad i början av säsongen men är fit for fight sedan länge och verkar nu ha hittat formen. Höll nollan senast i ligan mot Manchester City och var fenomenal. Gjorde en monsterräddning sent i Frankrikes VM-kvalmatch mot Holland i veckan och bidrog till de tre poängen. Har ett par mindre bra lag framför sig nu i ligan.

Alex Iwobi, Arsenal. Iwobi har startat de tre senaste ligamatcherna för Arsenal och gjort det bra. Blir ofta utbytt en bit in i andra halvlek, men är lite av ett kap i mina ögon då han bara kostar 5,8. I helgen väntar Swansea på hemmaplan, och trots att Arsenal har haft svårt mot Swansea historiskt sett är man stora favoriter och Iwobi bör kunna vara inblandad i något mål.

Det var allt jag hade för den här gången. Lycka till den här helgen, så hörs vi snart igen!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt