Speltips: Flusha gör succé i Cloud9

Esport 28/9

Summering

Förgående spel blev en enkel vinst när Astralis vinner 2-0 i semifinalen mot Liquid. Man fick som väntat en enkel gratisvinst på kartan man själv valde och lyckades knipa Liquids karta också. Vi var även väldig rätt ute i NaVis match där man var väldigt underskattade i mötet mot MIBR, spelet blev dock void då spelet inte gick till karta tre. Vi hoppas att vi kan läsa morgondagens resultat lika bra.

Cloud9

Cloud9 är ett lag som har försvunnit helt efter lagbytet från Stewie2k till just dagens motståndare, MIBR. Sedan bytet har laget sett ut som man ett sjunkande skepp utan någon strategi på att förändra den saken. Det man nu gjort är att Styko har fått lämna och Fnatics gamla stjärnspelare Flusha har fått komma in istället. Man får ett helt annat upplägg på laget efter bytet och den tillför mer än vad man tror, man går ifrån den gamla strategi som utgår från att man har en ren support-spelare som har en ursäkt att inte leverera några siffror. Man har nu gjort sig av med sin support och tagit in en spelare som faktiskt presterar på en hög nivå. CS som spel är den esporten som har mest psykiska influenser och lag som nyligen gör ett spelbyte tenderar att överprestera kommande månaden eftersom man får en nytändning av självförtroende och det är det man kommer att få.

MIBR

Här är ett lag som har en ganska likartad situation som Cloud9 har haft sen man bytte från sin helbraslianska spelare till att nu har tagit in två amerikaner och börjar kommunicera på engelska. Man har tagit in Tarik och Stewie2k och presterade väldigt mycket bättre nu än vad man gjorde utan Tarik. Man har nu överpresterat under majorn och kommer nu till en relativt mycket mindre turnering utan att man har kunnat vila. Man fick forfeita under gårdagen under ECS NA pga restid och man spelar inte lång tid efter mot just Cloud9. Man kommer inte vara lika sugna att spela denna match och har nu kommit över smekmånaden.

Speltips

En stor del av detta spel är att det även är bäst av en, där vad som helst kan hända. Att man får 4.00 på ett spel på två tier 1 lag i en bäst av en är bara det ett bra argument för ett spel. Att man även kan få in nyinkommen Flusha samtidigt som Styko är borta. Nu siktar vi på att sätta ännu en högoddsare!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt