Speltips: Astralis mot slutspel i FACEIT Major

Rogue leder 14-8 och man tappar hela matchen och förlorar i tredje OTn, vårat spel på 3.77 måste ha legat på ca 1.05 vid 14-8 ledningen och det resulterade i förlust. Även spelet på OpTic missade genom en förlust i tredje OT, känner att vi börjar få lite väl många av dessa situationer på senare tid. Men att det är så jämnt på mina högoddsare bevisar att vi är på rätt bana. Det är bara fortsätta!

Astralis - Liquid

Vi har kommit till den riktiga majorn där drömmar krossas och drömmar blir till verklighet. Den röda tråden som jag har återkommit till ett par gånger under mina inlägg är att det är en ny vinnare varje major inom cs, med ett fåtal undantag. Astralis som har haft en enormt stark form efter man tog in gamla OpTic-spelaren Magisk är nu framme vid de stora matcherna. Man är i legendstage där vinnaren avancerar fram till slutspel. Man har efter sin dominans under sommaren sett lite svagare nu i upptakten till majorn. Man har förlorat två gånger mot North och en gång mot NiP under den senaste tiden, det är dock nu det gäller att prestera och det är naturligt att man inte visar sina nya taktiker månaden inför en major. Man mötte NaVi under majorn vilket var en kraftmätare på hur bra Astralis faktiskt är nu när man släpper alla gränser man hade inför majorn och man lyckades knipa vinsten 16-14, tycker dock man borde ha vunnit med mer. Astralis är tillbaka med sin storform och det återstår att se att man faktiskt lyckas vinna denna majorn med.

Liquid har varit en form av doldis inför majorn och det är ett lag man ofta glömmer inför de stora turneringarna. Man har presterat bra under starten av majorn men motståndet på vinsterna har inte varit toppklass. Den enda motståndaren jag känner som är lite varnande är sin vinst med 16-10 mot NiP som är i storform. Man får återigen komma ihåg att det är en bäst av en och man stirrar ofta blint på vinster när det gäller CS och glömmer att det är en bäst av en. Senast lagen möttes var den 29e juli då man möttes i en bäst av tre och Astralis vann enkelt 2-0, det är en nivå mellan lagen som inte kan ignoreras, oddsen är för höga.

Spel: Astralis @ 1.775

Spelstopp: 2018-09-14 20:00

Liga: FACEIT Major

Bolag: Pinnacle

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt