Speltips: Danskarna får problem i Stockholm

Förra inlägget blev rättad som vinst. Mousesports följer trenden som varit hittills under Dreamhack Stockholm och skräller mot FaZe till @ 3.40 och vi hämtar in stora delar av förlusterna som gick under augusti vilket känns väldigt bra, hoppas ni var med på spelet. Nu återigen mer Mousesports!

Mousesports - North

Mousesports gör det igen och spelar in oss ytterligare sju units in i spelboken. Jag höll på att få äta upp mitt hyllande av Ropz under första kartan när han går 3-15 och Mousesports har inte en chans. Man kommer dock igen på andra kartan och sedan bevisar Ropz varför han har fått sådant stort förtroende och leder laget till en vinst på sista kartan med sina 29-15, man visar verkligen att man har steppat upp rejält senaste sex månaderna och fått en enorm erfarenhet genom att konstant spelat mot toppen och nu även bör klassas som ett topplag. Just nu ser jag faktiskt inte många lag som ska vara stora favoriter mot Mousesports med deras stabilitet just nu, man har nu vunnit två raka bäst av tre mot FaZe inom loppet av en månad. Snax verkar passa bättre in i laget än vad många först trodde och verkar trivas i sin roll, det finns egentligen inte mycket mer att säga om detta laget som inte redan skrivits. Det som man lever på just nu är att man alltid presterar på en relativt hög nivå, då kan motståndarna lyckas spela bra på en karta men kan inte ofta spela bättre än Mousesports på två.

North har sen bildandet av deras nya lina inte fått en jättebra start, jag trodde att man skulle prestera bättre än såhär. Det som dock har hänt denna turnering är att man har presterat långt över vad man gjort tidigare. Man har lyckas vinna över både Astralis och NaVi, båda två som är ett av de bästa lagen i världen just nu, man är nu väldigt högt värderade och jag ser inget annat argument än att dom faktiskt är favoriter än att North har vunnit dessa två matcher. Det är dock inget jag värderar väldigt högt och det är en turnering som både NaVi och Astralis inte ger allt i, för att inte avslöja något inför majorn som är runt hörnet. North däremot värderar denna turnering betydligt högre än vad NaVi och Astralis gör, samtidigt som CS återigen inte är det mest stabila spelet resultatmässigt, även om det är en bäst av tre.

Spel: Mousesports @ 2.20

Spelstopp: 2018-09-02 14:00

Liga: Dreamhack Stockholm

Bolag: bet365

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt